FARKINDALIK KAMPANYASI

Okuduğunuz haber
SORUNU BAŞER ÇÖZDÜ

TEŞEKKÜRLER

Anasayfa   /    Güncel    /    SORUNU BAŞER ÇÖZDÜ

SORUNU BAŞER ÇÖZDÜ

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, ayçiçeği üreten Yozgat çiftçisinin pazar sorununu çözdüklerini bildirdi. Başer, yaptığı açıklamada, Türkiye Tarım ve Kredi Kooperatifleri yetkilileriyle görüştüğünü, bugünden itibaren Sorgun Tarım Kredi Kooperatifinin yağlık ayçiçeği alımı yapacağını belirtti.

GÜNCEL      08 Eylül 2022 - 20:07     0

SORUNU BAŞER ÇÖZDÜ

Tarım ve Orman Bakanlığı ile İl Özel İdaresinin tohum desteğiyle kentte bu yıl yağlık ayçiçeği ekiminin yaklaşık 150 bin dekara ulaştığını aktaran Başer, "Hasadın başlamasıyla yağlık ayçiçeğinde çiftçilerden pazar konusunda sıkıntı yaşandığı bilgisi üzerine Tarım ve Kredi Kooperatifleri yetkilileriyle görüştük. Bugün itibarıyla Sorgun'da alımlar başlıyor. Eksper sorunun çözümüyle de diğer kooperatiflerde de alım yapılacak." ifadelerini kullandı.
Başer, AK Parti iktidarının her zaman çiftçinin, üreticinin yanında olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini vurgulayarak, "Çiftçimiz ürettiği ürünü değerinde Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne verebilecek." açıklamasında bulundu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ