SERTTAŞ: 23 NİSAN KUTLU OLSUN

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİ DOSTU POLATOĞLU

KAYMAKAM DERT DİNLER BUGÜN MARUZAT

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇİFTÇİ DOSTU POLATOĞLU

ÇİFTÇİ DOSTU POLATOĞLU

Polatoğlu Tarım, ekim sezonu öncesinde depolarını gübre ile doldurdu

GÜNCEL      24 Nisan 2024 - 23:07     0

ÇİFTÇİ DOSTU POLATOĞLU

Boğazlıyanlı genç iş insanlarından, çiftçi dostu Polatoğlu Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Polat, “Yeter ki eksinler, yeter ki üretsinler” sözünden hareketle, üreticinin yanında olmaya devam ediyor. Bölgenin en güçlü ve öncü kuruluşlarından olan Polat Tarım A.Ş.’nin her sene olduğu gibi bu yılda üreticiye hem ekonomik hem de bol çeşit gübre fırsatı sunduklarını söyleyen Polat, “Cenab-ı Allah hastalıklardan, afetlerden ve zararlılardan korusun. Bol, verimli ve bereketli hasatlar dilerim” dedi. 

Boğazlıyan’da gübre sektörünün öncü kuruluşlarından Polatoğlu Tarım, gerek Yamaçlı ve gerekse Boğazlıyan Merkez’de açtığı Şube’lerle çiftçiye hem ekonomik, hem de bol çeşit gübre seçeneği sunuyor.
Yılların tecrübesini bünyesinde barındıran ve “Yeter ki çiftçilerimiz üretsin” sözünden hareketle yola çıkan ve her türlü kolaylığı çiftçiler için sunan Polatoğlu Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Polat, ekim sezonunun başladığı şu günlerde hiçbir çiftçinin sıkıntı çekmemesi için depolardaki gübre çeşitlerini satışa sunduklarını söyledi.
Her marka ve her çeşit gübreye kolay ulaşım ve en ekonomik ödeme şekliyle yardımcı olduklarını belirten Polat, üreticilerin ister Yamaçlı Beldesi’nden isterse Boğazlıyan merkezde bulunan şubeden gübrelerini alabileceklerini dile getirdi.
Çiftçilerin yüksek verim ve kaliteli ürün alabilmeleri için bitkiye göre doğru zamanda doğru gübreyi kullanmaları gerektiğini anımsatan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Polat, konu ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Boğazlıyan ve çevresinde çiftçilerimiz genelde arpa, buğday, şekerpancarı, patates, mısır, nohut, mercimek, fasulye, çekirdek ve kabak üretimi yapmaktadır. 
Çiftçilerimizin yüksek verim ve kaliteli ürün alabilmeleri için bitkiye göre doğru zamanda doğru gübreyi kullanmaları gerekir.
Cenab- Allah hastalıklardan, afetlerden ve zararlılardan korusun. Bol, verimli ve bereketli hasatlar dilerim.” 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ