ESNAF KOOPERATİF’İN DİRİSİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN YARDIMCISI KÖYLÜOĞLU OLDU

COŞAR KOLLARI SIVADI

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞKAN YARDIMCISI KÖYLÜOĞLU OLDU

BAŞKAN YARDIMCISI KÖYLÜOĞLU OLDU

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde bir kez daha Belediye Başkanı olarak seçilen Gökhan Coşar, Başkanlığı’nı yaptığı yeni dönem Belediye Meclis Toplantısı’nda, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine de Hakan Köylüoğlu’nun getirildiğini duyurdu.

GÜNCEL      18 Nisan 2024 - 16:08     0

BAŞKAN YARDIMCISI KÖYLÜOĞLU OLDU

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Gökhan Coşar, ilk meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Hakan Köylüoğlu’nun getirildiğini duyurdu. Coşar, “İnanıyoruz ki koyduğumuz hedeflerde kendilerinin de başkan yardımcısı olarak büyük emekleri olacaktır. Boğazlıyan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İLK ZİYARET COŞAR’DAN
Belediye Encümeni Hakan Köylüoğlu’nun makama oturması sonrasında ilk ziyareti Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve Belediye Encümenleri yaptı.
Yeni dönemde , “Birlikte güzel bir beş sene geçirmeyi, ilçemize iz bırakacak güzel çalışmalar yapmayı yürekten diliyorum” diyen Başkan Coşar  ve Belediye Encümenleri Köylüoğlu’ya, “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini ileterek başarılar diledi.
Coşar" Yeni dönemde başkan yardımcılarımız ile tüm ekibimiz ile beraber verdiğimiz tüm sözlerin gerçekleşmesi için gece gündüz demeden hedefimizde ilerleyeceğiz. İlçemizde yaşayan her kesimden her yaştan insanın mutlu olarak yaşayacağı bir şehir için birliktelik ruhu önemlidir. İşte bizler de yeni belediye başkan yardımlarımız ile birlikte ekibimizi de dahil ederek örnek çalışmalar sergileyeceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve atanan Hakan Köylüoğlu da, Boğazlıyan için kendilerine verilen vazifede başarılı olacaklarını dile getirerek, " Başkanımız Gökhan Coşar önderliğinde bizlerde ilçemizi yaşanabilir ve örnek ilçeler arasında yerini alması için var gücümüz ile çalışacağız. 
Bizler Boğazlıyan’ımızın menfaatleri için gönül birliği ettik ve bu yola çıktık. Şimdi ilçemiz için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Hedeflerimizin gerçekleşmesi için aldığımız görevimizi ile bir kat daha fazla çalışacağız
Belediye başkan yardımcısı olarak başladığım görevde ise ilçem için tüm gücüm ile çalışacağım. Vatandaşlarımızın bundan şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Köylüoğlu’nun makamı kısa sürede sevenleri tarafından gönderilen çiçeklerle adeta çiçek bahçesine döndü. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ