SORUNU BAŞER ÇÖZDÜ

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER

HEDEF 7 YILDIZLI BORSA

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 31Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirdiği 69’uncu Mali Genel Kurul; gerçek üreten pancar çiftçisinin birlik ve beraberliğinin artmasına vesile oldu. Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Yıldız, Denetim Kurulu Üyesi Ümit Korkmaz ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gökhan Güzar, kazasız, belasız sonuçlanan Genel Kurul’da kazananın üretici olduğunu belirterek, “Allah üreten Aziz çiftçimizin güvenine bizi layık eylesin. Ürünlerini bereketli, bol kazançlı eylesin.”

GÜNCEL      08 Eylül 2022 - 20:08     0

TEŞEKKÜRLER

31 Ağustos Çarşamba günü Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a verilen büyük destek, çiftçiler arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirdi.
Kamuoyunu bir süre meşgul eden Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Mali Genel Kurul’a katılımın rekor düzeyde olması, başta Başkan Hüseyin Akay ve Yönetim Kurulu olmak üzere üreticiyi de fazlasıyla memnun etti.
Genel Kurul sonrası Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret eden Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Yıldız, Denetim Kurulu Üyesi Ümit Korkmaz ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gökhan Güzar, Genel Kurul’a katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür etti.
Hiçbir algıya, provakasyonlara aldırış etmeden fabrikalarına sahip çıkan gerçek pancar üreticilerinin en güzel cevabı stadyumda verdiğini kaydeden Yıldız, Korkmaz ve Güzar yaptıkları ortak açıklamada daha sonra şunları dile getirdi: “Aziz çiftçilerimizin bu duruşu hem fabrikanın geleceğine hem de kendi geleceklerine sahip çıkmışlardır. Türkiye’de rekor düzeyde katılımın gerçekleşmesi üreticinin ne kadar duyarlı, ne kadar aklı selim ve ne kadar fabrikalarına sahip çıktıklarının bir göstergesidir.
Takdirlerin en büyüğü onlara aittir. Bilinmelidir ki, eli nasırlı çiftçilerimizin daha fazla kazanması bizlerin önceliğidir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gecemizi gündüzümüze katarak, el birliği güç birliği içerisinde gerek çiftçilerimizin ve gerekse fabrikalarımızın daha fazla kazanmasını sağlamak olacaktır. Gün birlik günü, gün beraberlik günüdür.
Bu vesileyle yoğun iş tempolarına rağmen Mali Genel Kurul’a iştirak eden, bizlere olan güvenlerini en üst düzeyde bir kez daha gösteren pancar üreticilerimize teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.
İnşallah, Başkanımız sayın Hüseyin Akay liderliğinde üreticilerimiz bundan sonra da bir çok ilkler ve ayrıcalıklar yaşayacaktır. Fabrikalar güçlendikçe, pancar çiftçimiz de güçlenecektir. 
Allah üreten Aziz çiftçimizin güvenine bizi layık eylesin. Ürünlerini bereketli, bol kazançlı eylesin.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ