BAŞKAN YARDIMCISI KÖYLÜOĞLU OLDU

Okuduğunuz haber
COŞAR KOLLARI SIVADI

BOĞAZLIYAN İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR KOLLARI SIVADI

COŞAR KOLLARI SIVADI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde bir kez daha Boğazlıyan halkının onayını alarak Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar, henüz seçim yorgunluğunu üzerinden atmadan Boğazlıyan’a hizmet için Ankara’ya gitti. Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Bakanlıklarda yoğun temaslarda bulunan Başkan Coşar, “İlçemizin daha da gelişmesi, güçlenmesi için çalışmaya, eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL      18 Nisan 2024 - 16:09     0

COŞAR KOLLARI SIVADI

5 yıllık Belediye Başkanlığı görevinde “Yerelden kalkınma”da Yozgat’ın “Rol Modeli” olan ve ilçeye kazandırdığı Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere onlarca eserlerle Boğazlıyan’ın ekonomik ve sosyal kalkınmasında büyük rol üstlenen Başkan Coşar, henüz seçim yorgunluğunu üzerinden atmadan Boğazlıyan’a hizmet yolunda kolları sıvayarak Ankara’ya gitti.
Boğazlıyan halkının teveccühü ile bir kez daha Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Coşar, Boğazlıyan’a yeni eserler ve yeni hizmetler kazandırmak için “nerede kalmıştık” diyerek çalışmalara yeniden başladı.
İLK DURAK TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
Ankara temasları kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek başlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilk ziyaretini ilk Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Sayın Fuat Oktay’a yaptı. 
Daha sonra sırasıyla; TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, TESKOMB Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül ve Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ile bir araya gelen Başkan Coşar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Yeni dönemde atacağımız önemli adımlarımızı ve ilçemizin gelişimine değer katacak projelerimize ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. İlçemizin daha da gelişmesi, güçlenmesi için çalışmaya, eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.
COŞAR BAKANLIKLARDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPTI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı ziyaretler sonrasında Bakanlıklara geçen Başkan Gökhan Coşar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret ederek; üretimi, istihdamı ve kalkınmayı güçlendirecek adımlar üzerine oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdi.
Türkiye'nin en hızlı kurulan ve işletmeye alınan ünvanına sahip Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ne ait 2. Etap genişleme alanında bulunan taşınmazların tapuda OSB adına tescil edilmek üzere kamulaştırılması ve altyapı ile üstyapı projeleri uygulayabilmek adına büyük önem taşıyan Kamu Yararı Kararı'nı, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın onayına sunan Coşar, “Memleketimize ve yatırım yapmayı planlayan iş insanlarımıza hayırlı olsun” dedi. 
Daha sonra Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nu ziyaret eden Başkan Gökhan Coşar, “Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemiz için aldığımız elektrik dağıtım lisansımıza istinaden bölgemizde tamamladığımız çalışmalarımızın ardından elektrik kullanımını devreye almak için başvurumuzu yaptık.Her şey Boğazlıyan için” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ