BARUT’TAN ZEHİR ZEMBEREK

Okuduğunuz haber
YRP’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

TÜRKMEN ÖZÜR BEKLİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    YRP’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

YRP’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Yeniden Refah Partisi Uzunlu Belediye Başkan Adayı Hamza Barut’tan sonra bir istifa da Sırçalı Belediye Başkan Adayı İsmail Ersungur’dan geldi. İstifa gerekçesinde İlçe Yönetimi’nin parti yönetiminin istişare kültüründen uzaklaşarak kişisel menfaatlere dayalı hareket etmesini gösteren Ersungur, Belediye Başkan Adaylığından istifa ettiğini İlçe Seçim Kurulu’na yazdığı dilekçe ile bildirdi.

GÜNCEL      28 Mart 2024 - 11:18     0

YRP’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

İsmail Ersungur, sosyal medya üzerinden yaptığı ve kamuoyu ile paylaştığı açıklamasında şunları söyledi:
“Yeniden Refah Partisi’nin ilçe halkımız nezdinde tasvip etmediğim iddialarla anılması ve bu iddialara yönelik cevaplar verilmemesi yine Parti Yönetimi’nin istişare kültüründen uzaklaşarak kişisel menfaatlere dayalı hareket etmesi neticesinde Yeniden Refah Partisi Sırçalı Belediye Başkan adaylığımdan istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla bildiririm.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ