CHP'YE KOÇ GİBİ ADAY

Okuduğunuz haber
OVAKENT KELDAĞ’A AKIN ETTİ

UZUNLU’DA AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    OVAKENT KELDAĞ’A AKIN ETTİ

OVAKENT KELDAĞ’A AKIN ETTİ

Milli Ağaçlandırma Günü, “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı kapsamında Ovakent Beldesi’nde fidanlar toprakla buluştu. Belediye Başkanı Yusuf Büyük öncülüğünde Keldağ Mevkii’ne akın eden yüzlerce Ovakentli, kampanyaya büyük destek verirken, Belediye Başkanı Yusuf Büyük, “Bu kampanyanın hayata geçirilmesinde emeği geçen bütün devlet büyüklerimizi en kalbi duygularımla kutluyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

GÜNCEL      12 Kasim 2019 - 00:10     0

 OVAKENT KELDAĞ’A AKIN ETTİ

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük öncülüğünde binlerce fidan toprakla buluşturuldu.
Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla ismi Çevreci Başkan’a çıkan Yusuf Büyük, kampanya çerçevesinde Belediye’nin imkanlarını seferber etti. Belediye tarafından temin edilen binlerce fidanı toprakla buluşturmak üzere destek olan yüzlerce Ovakent halkı, Keldağ Mevkii’ne giderek etkinliğe destek verdi.
Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 11 milyon fidanın toprakla buluştuğunu belirtti.
" Türkiye'nin ve Ovakent’imizin daha fazla ağaca ihtiyacı var. Daha fazla fidan dikmemiz ve diktiğimiz kadar da sahiplenmemiz gerekiyor. Keldağ’da başlatmış olduğumuz ağaçlandırma seferberliğine belde halkımız sahip çıktı. İnşallah daha yeşil bir Ovakent için 2023'e kadar birlerce fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.
Başkan Büyük, sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü:
“Fidan dikme kampanyası kapsamında 11 milyon ağaç için 11 milyon Fidan dikimini Ovakentimizin Keldağ mevkiinde gerçekleştirdik.
Fidan dikim kampanyasına Ovakentli vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Ovakent’imizdeki okuyan öğrencilerimizle birlikte geleceğe nefes olacak olan fidanları toprakla buluşturduk. 
Bu kampanyanın hayata geçirilmesinde emeği geçen bütün devlet büyüklerimizi en kalbi duygularımla kutluyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ