OVAKENT KELDAĞ’A AKIN ETTİ

Okuduğunuz haber
UZUNLU’DA AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

GELECEĞE NEFES OLDU

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLU’DA AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

UZUNLU’DA AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

Boğazlıyan’da kişi başına düşen ağaç varlığı ile birinci sırada yer alan Uzunlu Beldesi’nde, yeni fidanlar toprakla buluşturuldu. “11 Kasım’da 11 milyon fidan” kampanyasına 2 bin fidan ile katılan Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı hemşerileriyle birlikte fidan dikimini gerçekleştirerek, her bir fidana can suyu verdi.

GÜNCEL      12 Kasim 2019 - 00:11     0

UZUNLU’DA AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

Boğazlıyan’da en yeşil çevreye sahip Uzunlu ilçesinde, 11 Kasım’da 11 milyon fidan” kampanyası çerçevesinde 2 bin fidan toprakla buluştu.
Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Belediye encümenleri, mahalle muhtarları başta olmak üzere çok sayıda Uzunlu halkı, Belediye öncülüğünde gerçekleştirilen fidan dikimine katıldı.
Toprağı kazma ve kürek ile kazan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, “Uzunlu’daki ağaç varlığını artırmak bizim öncelikli vazifemizdir. Belde’miz diğer bölgelere nazaran oldukça şanslı diyebilirim. Geçmişten günümüze ulaşan ve Uzunlu Beldesi’ni çepeçevre kuşatan ağaç varlığı, buradaki hemşerilerimizin yaşam kalitesine de artırıyor” dedi.
 “Erozyon ile mücadele için, daha temiz bir hava solumak için, doğal hayatı ve florayı korumak için, ekolojiyi, dengeyi sağlamaya katkı yapmak için orman alanlarını genişletmeliyiz” şeklinde konuşan Başkan Elbaşı, fidan dikimlerinin bununla sınırlı kalmayacağını söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ