MEKANIN CENNET OLSUN

Okuduğunuz haber
CHP'YE KOÇ GİBİ ADAY

OVAKENT KELDAĞ’A AKIN ETTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP'YE KOÇ GİBİ ADAY

CHP'YE KOÇ GİBİ ADAY

Cumhuriyet Halk Partisi'nin gelecek vaat eden isimlerinden Abdullah Karakoçluoğlu, Boğazlıyan İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP'de Aralık ayında yapılması planlanan İlçe Başkanlığı seçimleri için ilk adaylığını açıklayan isim Abdullah Karakoçluoğlu, oldu.

GÜNCEL      12 Kasim 2019 - 00:09     0

CHP'YE KOÇ GİBİ ADAY

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde aktif siyasette yer alan, vizyonu ile dürüst, çalışkan, hoşgörülü ve güler yüzlü siyaseti ile de tanınan Abdullah Karakoçluoğlu, CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
BOĞAZLIYAN'A HİZMET ETMEK EN BÜYÜK GÖREVİMİZDİR
CHP Boğazlıyan İlçe Başkan adayı Abdullah Karakoçluoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkelerini ve evrensel değerlerini özümsemiş benimsemiş bir partili olarak, verimli çalışmalar yaparak güzel Boğazlıyan'ımıza hizmet etmek en büyük görevimizdir. Bu nedenle heyecanlı, istekli ve kararlı bir ekip ile yola çıkıyoruz. Bu yolda öncelikle değerli Cumhuriyet Halk Partili üyelerimizden destek istiyoruz" dedi.
ÖZLENEN CHP KARAKOÇLUOĞLU İLE GELECEK
CHP Boğazlıyan İlçe Başkan adayı Abdullah Karakoçluoğlu, "Öncelikli hedeflerinin parti içi dinamiklerini harekete geçirerek enerji ve mücadeleyi yerel ve genel seçimlerde gösterecek kadroyu oluşturmak ve bu heyecanı daha ileriye taşımaktır" dedi.
HİÇ KİMSENİN YADA GRUBUN ADAYI DEĞİLİM
Gelinen noktada parti içi hesaplaşmaların olduğunu savunan Karakoçluoğlu, "Buradan altını çizerek söylemek istiyorum. 'Hiç kimsenin, hiç bir grubun adayı değilim' hür irademiz ve üyelerimizden aldığımız güçle CHP İlçe Başkanlığı'na adayım" diye konuştu.
Karakoçluoğlu, "Bundan sonrada çalışmalarımızda hep sahada olacağım. Şartlar ne olursa olsun, aynı heyecanla CHP'ye katkı vereceğim. Küskünlüklerin son bulduğu, tek adam değil, kollektif siyasetin hakim olduğu, ayrıştırıcı değil, katılımcı bir anlayışla yöneten, gençler ve kadınlarımızı pozitif ayrımcılık yaparak daha fazla yönetim kadrolarında yer aldığı CHP hayaliyle bu yola çıkıyoruz" açıklamasında bulundu.
CHP İlçe Başkan adayı Abdullah Karakoçluoğlu, şunları söyledi.
"Son yapılan genel ve yerel seçimlerde ne yazık ki; parti içinde kırgınlıklar ve küskünlükler nedeniyle ayrıştırmaların olduğunu üzülerek izlemekteyiz. Özellikle vurguladığım gibi 'Ben hiçbir kimsenin veya grubun adayı değilim' partimizin üyesi olan bütün arkadaşlarımızla ayırt etmeden görüşüyorum. Fikirlerimizi anlatırken geleceğe yönelik düşüncelerimizi paylaşıyoruz. CHP Boğazlıyan İlçe Yönetimi'nin önümüzdeki dönem planladığı projeleri oluşturuyor ve ilçe yönetiminin ağırlığını taşıyabilecek, yönetimsel kadroyu da en kısa sürede tamamlayarak kamuoyu ile paylaşacağız. Bizler artık geçmişe değil, geleceğe ve yeni çalışmalara bakacağız."
BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
CHP Boğazlıyan İlçe Kongresi sonunda CHP'yi sadece yönetimle değil, tüm Boğazlıyan'ıyla kasabalarıyla ve köyleri ile hep birlikte yönetmek için bu onurlu yola çıktıklarına dikkat çeken Karakoçluoğlu, "Hiç bir üyemizi parti dışında bırakmayacağız. Görev sürem boyunca ben ve arkadaşlarımın genel ve yerel seçimlerde hiç birisi kesinlikle bir göreve aday olmayacaktır. Bunu da noter huzurunda vermeye hazırım.
Boğazlıyan da güçlü bir ekiple yola çıkarak, sadece biz bizi tanımayacağız. Bizimle birlikte partimizi ve bu partinin yöneticileri olarak CHP'ye oy vermeyen vatandaşları da tanıyacak. Çünkü biz mahalle mahalle, köy köy, ev ev dolaşarak kıymetli insanlarımıza, Ayşe teyzemize, Mehmet ağamıza Tanrı misafiri olacağız, onlara kendimizi tanıtacağız. Yani sadece CHP'lilerle değil, tüm vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.
Genç insanların politikaya taze kan olacağı inancımdan göreve geldiğimde seçme seçilme hakkı olan tüm gençleri CHP çatısı altında siyaset yapmaya  davet edeceğim. Gençlerimizin siyasi hayata katılımın artırılması demokrasimize ve partimize güç verecektir.
Geleceğin Boğazlıyan'ı için çıktığımız bu yol ve hedefler ışığında tüm delege arkadaşlarımızı, büyüklerimizi, gençlerimizi ve bayanlarımızı yanımızda görmek istiyor ve desteklerini bekliyorum" şeklinde konuştu.
CHP İlçe Başkan adayı Abdullah Karakoçluoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı.
"Son derece demokratik bir ortamda geçeceğine inandığım, ilçe kongremizin partimize, vatanımıza ve Boğazlıyan'ımıza hayırlar getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle, herkese teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yaşasın CHP, yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk."
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ