Öğrencilere kışlık giyecek yardımı yapıldı

Okuduğunuz haber
KOOPERATİF’TEN ANLAMLI DESTEK

55 YILLIK SORUNU COŞAR ÇÖZDÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    KOOPERATİF’TEN ANLAMLI DESTEK

KOOPERATİF’TEN ANLAMLI DESTEK

Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçarslan, pancar hasat mevsiminin yoğun yaşandığı günümüzde duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu. Yük taşıyan araçların herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için çadır desteğinde bulunan Başkan Kılıçarslan, trafiğe çıkan traktör için de reflektör dağıttı.

GÜNCEL      07 Kasim 2019 - 00:27     0

KOOPERATİF’TEN ANLAMLI DESTEK

Göreve seçildiği günden itibaren ortaya koyduğu kararlı, tutarlı, istikrarlı ve adaletli yönetimiyle üyelerin büyük takdirini toplayan Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçarslan, önceki gün yapmış olduğu desteklerle büyük farkındalık uyandırdı.
Kooperatif’in katkılarıyla araç sahiplerine verilmek üzere onlarca çadır ve traktör römorklarına takılmak üzere yüzlerce reflektör desteğinde bulundu.
 Önceki gün Kooperatif binasında gerçekleştirilen dağıtım törenine; İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Kamil Çaylı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Hatip, Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş başta olmak üzere onlarca araç sahibi katıldı. 
Dağıtım töreninde konuşan Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş "Özellikle pancar hasad mevsiminin olduğu günümüzde trafikte sorunlarımız mevcut. Kamyon ve Traktörlerimizin sayısı fazla olduğu için kazalar meydana geliyor. Özellikle gece görünmesi zor olduğu için traktörler kazalara daha çok meydan veriyor. Pancar nakliye yapan sürücü arkadaşlar ise cadırsız taşımacılık yaptıkları için kazalara sebebiyet verebiliyor. Bu sebeple Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi duyarlılık göstermişler. Sürücülere çadır ve reflektör dağımı için buradayız. Kooperatifimizin katkılarıyla çadır ve reflektör dağıtımını yapacağız. Herkese hayırlı olur inşallah kazasız belasız günler diliyorum” dedi.
Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş; “Boğazlıyan ilçesi önemli bir tarım bölgesi ve tarımsal faaliyetler oldukça fazla. Bu sebeple ilçemizde kamyon, tır ve traktörler gerek köy yollarında gerekse devlet karayollarında önemli bir ağırlık teşkil ediyor. 
Muhtemel kazaların önlenmesi amacıyla pancar hasadı yapan kamyon ve traktörü bulunan çiftçilerimize çadır ve reflektör dağıtımı gerçekleştirdik ve sürücülere reflektör takmanın önemini anlattık. 
Bizlerle birlikte ortak hareket eden, çadır ve reflektör dağıtımında bizlerden desteğini esirgemeyen Boğazlıyan Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçarslan’a ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Reflektör alan traktör sürücülerinden Mehmet Tek, uygulama yapan ve kendilerine reflektör veren trafik ekiplerine teşekkür ederek, “Çiftçi olarak gece gündüz sürekli çalışıyoruz. Ürünümüzü tarladan köye, köyden ilçeye taşımak zorunda kalıyor ve bunların bir çoğunu da gece yapıyoruz. Traktörümüzün ışık donanımı yeterli olsa da yine böyle bir reflektöre ihtiyacımız oluyor. Bizlere ceza yazmadan reflektör konusunda uyaran ve bize reflektör veren emniyet ve jandarma mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Vatandaşlara dağıtılan reflektörlerden bir tanesini yol uygulamasında Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş traktör kasasına elleri ile taktı. 
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ