KOOPERATİF’TEN ANLAMLI DESTEK

Okuduğunuz haber
55 YILLIK SORUNU COŞAR ÇÖZDÜ

MEKANIN CENNET OLSUN

Anasayfa   /    Güncel    /    55 YILLIK SORUNU COŞAR ÇÖZDÜ

55 YILLIK SORUNU COŞAR ÇÖZDÜ

1964 yılında kurulan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 55 yıllık sorunu Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından çözüldü. Kooperatif kuruluş aşamasından sonra 1977 yılında kendi binasını yapan ve ilçe esnafına burada hizmet veren Kooperatif binasının ortasından yol geçtiğini öğrenen Başkan Nuri Erkoç’un, bu hatanın düzeltilmesi için verdiği mücadele 10 yıl sonra karşılık buldu.

GÜNCEL      07 Kasim 2019 - 00:28     0

55 YILLIK SORUNU COŞAR ÇÖZDÜ

Göreve seçildiği günden itibaren Kooperatif ve esnaf üzerinde titizlikle duran, girdiği seçimlerde esnafın büyük desteğini alarak Başkanlığını sürdüren Nuri Erkoç, Kooperatif binasının ortasından yol geçtiğini öğrenmesi sonrasında harekete geçerek, yanlışlığın veya geçmişten gelen hatanın düzeltilmesi için Boğazlıyan Belediyesi’ne defaten başvurdu. 
Aradan geçen 10 yıllık sürede hiçbir mesafe alamayan Başkan Erkoç, son olarak maruzatı Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a aktararak destek istedi. 
Erkoç’un talebini inceleyen ve konuyu Encümen’e taşıyan Başkan Coşar, Kooperatif’in 55 yıllık sorununu gidermiş oldu.
KAZANAN BOĞAZLIYAN ESNAFI OLDU
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a teşekkür ederek, “Kazanan kooperatifimiz ve Boğazlıyan esnafımız olmuştur. Hayırlı olsun” dedi.
Başkan Erkoç, konu ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü;
“1964 yılında kurulan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 1977 yılında inşa edilmek üzere ruhsat çalışmaları esnasında bir şekilde kooperatifimizin alt tarafından geçen yol göz ardı mı edildi, unutuldu mu veya o dönemde böyle bir şey mi vardı, yoğunluk içerisinde yapılması için aciliyet mi vardı. Bir şekilde gözden kaçırılmış kooperatifimiz yolun üzerine inşa edilmiş. Bu süreç bu zamana kadar gelmiş. 
Biz bu eksikliğin farkına vardık. Belirli zamanlarda müracaatımız oldu ama bir mesafe alınamadı. İş askıda kaldı, sürüncemede kaldı. Taki bu kararı alana kadar. Tekrarında konuyu yeni göreve seçilen Boğazlıyan Belediye Başkanı sayın Gökhan Coşar Bey’e durumu izah ettik. O da kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi. 
Biz de kooperatif olarak resmi yazımızı yazdık. Belediye ile istişare içerisine girdik. Harçlarını yatırdıktan sonra oy çokluğuyla kooperatifimizin alt kısmından geçen yolu kaldırdılar. Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar başta olmak üzere Belediye encümenlerine çok teşekkür ediyorum. 
Bizler gelip geçiciyiz, kurumlar kalıcı. Yakışan oldu. Boğazlıyan esnafı adına Başkan’a teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. 
Bu kararla Kooperatifimizin binası da iyi bir şekilde değerlendi. Hiçbir problemimiz kalmadı. Burası Boğazlıyan esnafının. Burada Boğazlıyan esnafı kazandı. 
Geçmişten gelen yanlışlık düzelmiş oldu. Karar da kesinleşti. Aksi durum olsaydı eğer, kooperatif binası yıkılma ile karşı karşıya kalabilirdi, sıkıntılar da doğabilirdi. Bunların hiç birisine gerek kalmadan oy çokluğuyla Belediye Meclis Kararı ile yol kaldırıldı. 
Gökhan Başkan’a şahsım adına teşekkür ederim. Böyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak çok güzel.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ