KAYIP OLAN KOYUN SÜRÜSÜNÜ JANDARMA BULDU

Okuduğunuz haber
ÖĞRENCİLERE KIŞLIK GİYECEK YARDIMI YAPILDI

KOOPERATİF’TEN ANLAMLI DESTEK

Anasayfa   /    Güncel    /    Öğrencilere kışlık giyecek yardımı yapıldı

Öğrencilere kışlık giyecek yardımı yapıldı

Boğazlıyan Ticaret Borsası eğitime destek çalışmaları kapsamında, sekizyüz öğrenciye kışlık giyim yardımı yaptı.

GÜNCEL      07 Kasim 2019 - 00:26     0

Öğrencilere kışlık giyecek yardımı yapıldı

Boğazlıyan Ticaret Borsası eğitime destek çalışmaları kapsamında, sekizyüz öğrenciye kışlık giyim yardımı yaptı. Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ile her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımın, bu yıl da sekizyüz öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edileceğini söyledi.İhtiyaç sahibi öğrencileri az da olsa sevindirmek için imkanları ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Halıcı, “Boğazlıyan Ticaret Borsası olarak "Her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz yardımı bu sene de devam ettirdik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği denetimi kapsamında sekizyüz öğrencimize kışlık ayakkabı ve giyim yardımı yaptık. Kışın karlı, yağmurlu havalarda okullara giderken inşallah sıcak ve ayakları ıslanmadan okullara varmalarını sağlayacağız” dedi.
Teslim törenine Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu ve Genel Sekreter Ali Ayık katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ