COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Okuduğunuz haber
“GELECEĞE NEFES” OLACAK

GELECEK SİZLERE EMANET

Anasayfa   /    Güncel    /    “GELECEĞE NEFES” OLACAK

“GELECEĞE NEFES” OLACAK

Boğazlıyan Adalet Ormanı’nda binlerce fidan toprakla buluştu

GÜNCEL      25 Kasim 2021 - 00:49     0

“GELECEĞE NEFES” OLACAK

Fidan dikimi etkinliğine Boğazlıyan Kaymakamı Sayın Recep AYDIN,  Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Gökhan ŞAHİN, Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Cihat ATEŞ, Boğazlıyan Adliyesi Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile Adliye personeli, Sarıkaya Adliyesi Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Çayıralan Orman işletme Müdürü Sayın Mustafa ŞEN ile personeli, Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanı, Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli, Boğazlıyan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu personeli ile Boğazlıyan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlileri ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe;

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Gökhan ŞAHİN yapmış olduğu açılış konuşmasında, ağaçların dünyanın akciğerleri olduğunu, ağaç dikmenin asla vazgeçilmemesi gerektiğini, ağaçların tüm canlıların kökleri olduğunu belirterek ağaç dikmenin önemine dikkat çekti, etkinliği düzenleyen Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile katkı sağlayan Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür etti. Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine katılım gösteren tüm kamu personeli ve öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Yapılan etkinliğin her yıl düzenli olarak yapılacağını, ormanlık alanların çoğaltılarak “Geleceğe Nefes” olacağını belirtti.
Yapılan konuşmanın ardından Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanlar etkinlik alanında toprakla buluşturularak fidanlara can suyu verildi. Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce katılımcılara ikramlar dağıtılarak ağaç dikme etkinliği son buldu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ