BOZOĞLU’YA ANLAMLI ZİYARET

Okuduğunuz haber
COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

“GELECEĞE NEFES” OLACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 24 Kasım’da kutlanan Öğretmen Günü öncesinde ilçe merkezinde bulunan tüm ilk, orta ve lise okullarını gezerek, öğretmenlere hediyeler takdim etti.

GÜNCEL      25 Kasim 2021 - 00:48     0

COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Coşar, “Boğazlıyan'ımızın her bir okulunda fedakarca çalışan, mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır” dedi.

Görev süresinde sosyal belediyecilikte zirve yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde ilçedeki öğretmenleri ziyaret ederek hediyeler takdim etti.
Boğazlıyan’da her bir okulda fedakarca çalışan, mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerin her türlü övgüye ve takdire layık olduğunu söyleyen Başkan Coşar, “Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ