YENİPAZAR ESER’LE BÜYÜYECEK

Okuduğunuz haber
ELBAŞI İDDİALI GELİYOR

Teşviklerden faydalanın

Anasayfa   /    Siyaset    /    ELBAŞI İDDİALI GELİYOR

ELBAŞI İDDİALI GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Uzunlu Belediye Başkan Adayı Okan Yaşar Elbaşı, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Halkın büyük desteğini yanına alan, genç, dinamik, samimi ve içten tavırlarıyla gönüllerde taht kuran Başkan Adayı Elbaşı, “Ben gönülleri yıkmaya değil, yapmaya geliyorum. Yeni dönemde kırgınlıkları, küskünlükleri bitirip halkımla birlikte el ele gönül gönüle vererek Uzunlu’muzun geleceğini imar ve inşa etmeye geliyorum” dedi.

SİYASET      13 Mart 2019 - 23:38     0

ELBAŞI İDDİALI GELİYOR

Belde halkının umudu haline gelen, Seçim İrtibat Bürosu’nda her gün yüzlerce halkını misafir ederek gönüllerde taht kurmayı başaran Cumhuriyet Halk Partisi Uzunlu Belediye Başkan Adayı Okan Yaşar Elbaşı, 1 Nisan’ın Uzunlu için bir milad olacağını söyledi.
Halkın sorun ve beklentilerini çok iyi bilen ve giderilmesi noktasında projeler üreten, halkın birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması, gencinden yaşlısına varıncaya kadar herkese hitap edecek sosyal ve kültürel alanları önceleyen Başkan Adayı Elbaşı, “Ben gönülleri yıkmaya değil, yapmaya geliyorum. Yeni dönemde kırgınlıkları, küskünlükleri bitirip halkımla birlikte el ele gönül gönüle vererek Uzunlu’muzun geleceğini imar ve inşa etmeye geliyorum” dedi.
MAKAM E KAPISI SÖKÜLECEK
Belediye Başkanlığı’nı kazandığı takdirde ilk icraatının makam kapısını söktürmek olacağını ifade eden Başkan Adayı Okan Yaşar Elbaşı, başkanlık makamının saygının gösterileceği yer değil, halka saygının gösterileceği yer olduğunu belirtti.
ŞEFFAF BELEDİYECİLİK
Uzunlu’yu Şeffaf Belediyecilik’in öncüsü haline getireceğini ve Belediye’nin gelir-giden, borç ve alacaklarının tüm halkın bileceğini söyleyen Başkan Adayı Elbaşı, “Belediyenin yıllık mali bilançosunu aldığım gün itibariyle borcumuz ne kadar, kasamızda ne kadar paramız var, alacağımız ne kadar, gelirimiz giderimiz ne kadar bütün hepsinin tamamını halka arz edeceğiz” diye konuştu.

TARIM VE HAYVANCILIĞA BÜYÜK DESTEK
Belediye hizmetlerinin yanında, beldede tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için çalışacağını, kurulacak kooperatif sayesinde üreticilerin daha fazla kazanacağını dile getiren Elbaşı, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Projelerimizle gelince Uzunlu bir üretim merkezi. Kooperatifleşmediğimiz sürece çiftçimiz ayakta kalamaz.  Çiftçi zaten borç yükü altında. Kooperatifleşmek suretiyle ürünümüzün değerini ederinde pazarlayacağız. Hayvancılığı geliştireceğiz. Atıl durumda bulunan mandıramızı canlandıracağız. Tarım konusunda çiftçilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Kooperatif vasıtasıyla kendi yağımızla kavrulmayı öğreneceğiz. 
Bunun yanında güneş enerjisi sistemini kasabamızın dört bir yanına yapacağız. 
Uzunlu’da su ve toprak yapımız verimli olmasına karşın kullanamıyoruz. Biber ve domates serası yapıp ev hanımlarına istihdam alanları açacağız.”
BÖLGEDE ÖRNEK OLACAK
Uzunlu Kasabası’nı sosyal ve kültürel hizmetlerin merkezi haline getirmek için projeler hazırladıklarını, ilk etapta Belediye’nin yapmış olduğu ve atıl vaziyette bulunan binaları yeniden halkın hizmetine sunmak için çalışacaklarını kaydeden Elbaşı, “Kasabamız içerisinde bulunan birçok bina var belediyemizin yapmış olduğu ve kullanılmayan. Bir misafirhane yapacağız, dışarıdan gelen misafirleri burada ağırlayacağız. Belediye bünyesinde ağırlayacak ve kahvaltılarına kadar vereceğiz. Kimsesizler için bakım evi yapacağız” diye konuştu.
UZUNLU’DA KÜSKÜNLÜKLER, KIRGINLIKLAR BİTECEK
Cumhuriyet Halk Partisi Uzunlu Belediye Başkan Adayı Okan Yaşar Elbaşı, beldedeki kanaat önderlerinden oluşan bir Heyet kuracaklarını ve Uzunlu’da küskünlüklerin, kırgınlıkların giderileceğini, halkın birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağını sözlerine ekledi.
Başkan Adayı Elbaşı, sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü:
“Siyaseten ya da farklı nedenlerle oluşan kırgınlıkları barıştıracak bir kanaat önderleri heyeti oluşturacağız. Kimse kimseyle küs kalmayacak, birlik ve beraberlik artacak.
Çocuklarımız için lunapark düşünüyoruz. Gençlerimiz için gençlik merkezi düşünüyoruz. Burada sportif ve sosyal faaliyetlerini sürdürebilecekler.
Rehabilitasyon merkezi düşünüyoruz. Madde bağımlılarına hizmet verecek.
Parkın içerisinde bulunan binayı restoran, mistik bir cafe olarak düşünüyoruz.
Atıl durumda bulunan hamamı canlandıracağız, bu hizmeti halkımızın hizmetine sunacağız.
Uzunlu Boğazlıyan arasındaki ücreti de kaldıracağız inşallah.
İnşallah seçimi zaferle taçlandıracağız. Buna çok inanıyoruz. Bugüne kadar Beldemizde görev yapmış ve bir taş üstüne taş koymuş Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz. Şu da bilinmelidir ki, hiç kimsenin yaptığını yıkmak değil, yaptığını tamamlamak, güzelleştirmek, daha güzelini yapmak için geliyoruz. 
Martın sonu bahar olacak. 1 Nisan’da Uzunlumuz çifte bahar yaşayacak.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ