Uyuşturucu satıcılarına operasyon 9 tutuklu

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR ESER’LE BÜYÜYECEK

ELBAŞI İDDİALI GELİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİPAZAR ESER’LE BÜYÜYECEK

YENİPAZAR ESER’LE BÜYÜYECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi Yenipazar Belediye Başkan ve Adayı Cem Eser’e olan sevgi seli her geçen gün çığ gibi büyüyor. 10 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde yapmış olduğu hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Başkan Eser, “Ustalık Dönemi” olarak nitelendirdiği yeni dönemde de AK Parti iktidarı sayesinde kazananın Yenipazar ve Yenipazarlılar olacağını söyledi. “Cem Eser gelecek, hizmetler devam edecek, Yenipazar’ımız Cem Eserle büyüyecek. Yine, yeni, yeniden yola devam inşallah” diyerek, Başkan Eser’e olan desteklerini yinelediler.

GÜNCEL      13 Mart 2019 - 23:37     0

YENİPAZAR ESER’LE BÜYÜYECEK

Bölgenin en tecrübeli, en istikrarlı ve en kararlı Başkanlarından birisi olan Yenipazar Belediye Başkanı Cem Eser’e olan destek her geçen gün artıyor.
10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde Yenipazar’ın yeniden şahlandıran, yeniden imar eden ve yeniden kalkınma hamlesini başlatan Cem Eser’i bağrına basan ve Eser etrafında adeta bir bütün olan Yenipazar halkı, “Cem Eser gelecek, hizmetler devam edecek, Yenipazar’ımız Cem Eser’le büyüyecek” diyerek bir kez daha desteklerini açıkladı.
Eser’in seçim irtibat bürosunu hınca hınç dolduran ve birlik ve beraberlik içerisinde adeta adaymış gibi Belde için çalışan Yenipazarlılar, “Cem Eser’in yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Bölgede ilk kez güneş enerji sistemini kuran, çiftçinin ve üreticinin daha fazla ürün elde etmesi ve daha fazla gelir sağlaması için göletler oluşturarak çiftçinin hizmetine sunan, istihdamı artırılması noktasında Lisanslı Depoculuğu Yenipazar’ımıza kazandıran, Aldridge Maden Şirketi’nin bir an önce faaliyete geçmesi için çaba sarf eden Başkanımız Cem Eser’in Ustalık döneminde de beldemizi ihya edeceğinden şüphemiz yok” dedi.
“Vakit birlik vakti, vakit hizmet alma vakti” diyerek Başkan Cem Eser’in etrafında adeta kenetlenen Yenipazar halkı, AK Parti iktidarıyla birlikte bölgemiz yeniden ihya olacaktır. Mahallesinden caddesine ve sokağına varıncaya kadar sosyal ve kültürel yatırımlarla Yenipazar’ın yeniden inşa edileceğini ve bunu da AK Partili Belediye Başkanı Cem Eser’le mümkün olduğunu dile getirdi.  
Seçim irtibat bürosunda hemşerileriyle buluşan Belediye Başkanı ve Adayı Cem Eser, “Beldemizin sorunlarını ve beklentilerini çok iyi biliyorum. İnşallah yeni dönemde kazanan Yenipazar’ımız ve halkımız olacaktır. 

"Bizler Belediye Başkanı olarak aynı zamanda şehr-ül eminleriz. Bizlere destek veren, bizleri iki dönemdir Belediye Başkanı olarak seçen tüm hemşerilerimize yapacağımız en büyük hizmet, en iyi ve kalıcı eserler bırakmaktı. Allah'a şükür, Yenipazar Beldemiz, kıt kanaat imkanlara rağmen, kaynakları yerinde ve akılcı kullanarak büyük yatırımlara imza attık. Kendi elektriğimizi kendimiz üreten, hatta Belediyeye para kazandıran güneş enerji sistemli yatırımları ilk kez biz hayata geçirdik. Yatırımcılarımızın beldemize gelmeleri için gerekli kolaylıkları sağladık, sağlamaya da devam ediyoruz.
İnşallah 2019 yılında Beldemiz, Boğazlıyan'ın en fazla yatırım alan beldeleri arasında ilk sıralarda yer alacak. Bunun yanında belediye olarak sosyal ve kültürel çalışmalara daha fazla ağırlık vereceğiz. Yeter ki, belde halkımız huzurlu olsun, mutlu olsun, geleceğe güvenle baksınlar.
Durmak yok hizmete devam. Her şey Yenipazar için, her şey Yenipazarlı hemşerilerim için" diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ