DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

Okuduğunuz haber
DEMİROĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

DERS ZİLİ MİNİKLER İÇİN ÇALDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    DEMİROĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

DEMİROĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Boğazlıyan İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleşti.

SİYASET      21 Eylül 2020 - 22:01     0

DEMİROĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Kongre,  Yozgat’a bağlı 14 ilçe de olduğu gibi tek liste ile seçime giren İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
Kongreye, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, MHP İl ve çevre ilçelerdeki Yönetim Kurulu üyeleri, MHP’li Belediye Başkanları ile partililer katıldı. 
Divan heyetinin oluşturulmasının ardından bir konuşma yapan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, "Biz bir olacağız, Boğazlıyan teşkilatı olarak, ülkücü iradenin teşkilatlarda yaşadığını, ülkücü iradenin hiçbir zaman ölmediğini göstermek için buradayız. 
Arkadaşlarımızla burada beraber ve ne yapabileceğimizin gayesini, derdini, sorumluluğunu edinmiş insanlar olarak buradayız" dedi.
Konuşmanın ardından seçime geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu yeniden Başkan seçildi.
Demiroğlu’nun yeni yönetimi şöyle oluştu;

ASİL ÜYELER: Serhat Ören, Erhan Yenice, Mehmet Eşki, Hayati Özdoğan, Mesut Suna, Hakan Eroğlu, Ahmet Acar, Önder Şener, Hacı Osman Öztürk, Volkan Korkmaz, Murat Özcan, Ahmet Işık, Hasan Hüseyin Özsoy, Memiş Baran.

 “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak" teması ile yapılan kongre sonrasında teşekkür konuşması yapan MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, şunları dile getirdi:
“İstiklâl için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak 13. Olağan büyük kurultay sürecinde bir araya geldiğimiz  kongremizi gerçekleştirdik. 
Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Boğazlıyan da her bir Ülküdaşımın sesi ve hizmetkârı olmak için, şanlı üç hilalimizi burçlara dikmek için ayrıştırıcı değil, birleştirici olmak için şahsım ve teşkilatımın canla, başla mücadele edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. 
Gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım Ülkücü Hareket' in içine nifak sokmayalım. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır...
Ne mutlu Türk’üm diyene.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ