ELBAŞI İDDİALI GELİYOR

Okuduğunuz haber
TEŞVİKLERDEN FAYDALANIN

HEP BİRLİKTE YENİFAKILI’YIZ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Teşviklerden faydalanın

Teşviklerden faydalanın

İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında tüm Türkiye’de başlayan çalışmalar çerçevesinde Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası ve Boğazlıyan Ticaret Borsası işbirliğinde tanıtım toplantısı düzenlendi.

EKONOMİ      15 Mart 2019 - 14:18     0

Teşviklerden faydalanın

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Genel Sekreterimiz Nesrin Avcı, Akademik Danışmanımız Doç. Dr. Mehmet Kara, Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, Oda Genel Sekreteri Çağrı Kılıç ve oda borsa üye, çalışanları katıldı.
Konuya ilişkin bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Köksal Ustaoğlu; ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganıyla başlatılan istihdam seferberliği kampanyasının, iş dünyasına ve girişimcilere 8 farklı teşvik sunduğunu, bunların pek çoğunun da tarihi destekler şeklinde olduğunu anımsattı. Ustaoğlu, nisan ayı sonuna kadar sağlanacak olan her ilave istihdamın, 3 ay boyunca ücretini, sigorta primlerini ve vergisinin devlet tarafından karşılandığını hatırlatarak, devamındaki 9 ay boyunca da devletin sigorta primlerini ve vergilerini ödemeye devam edeceğini söyledi. İşe alınacak kişinin kadın, genç ve engelli olması durumunda 9 aylık sürecin 15 aya kadar uzadığını hatırlatan Ustaoğlu, imalat sanayi ve bilişim sektöründe aylık bin 113 TL olan prim ve vergi teşvikinin, 2 bin 712 TL olarak verileceğini kaydetti.
Bu teşvikler konusunda oda ve borsalara büyük görevler düşüyor. İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda hassas davranıyoruz. 
Ustaoğlu; Buradan tüm iş dünyasına seslenmek istiyorum. Türkiye’nin geleceğine yatırım yaparak kazanan siz olun. Dünün en çok kazananları Türkiye’ye yatırım yapanlar, insanımıza istihdam sağlayanlar oldu” dedi.
Borsamız olarak istihdam seferberliği sürecini birlikte yürütüyoruz. Borsamız çalışanlarına ve Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum diyen Ustaoğlu; “İstihdam seferberliği tanıtım toplantılarının kararlılıkla devam ettirileceğini ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ