MANSUR BAŞKAN’A ZİYARET

Okuduğunuz haber
ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

MANYAS GÖREVE BAŞLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’a yönelik yapılan tebrik ziyaretleri devam ediyor. 1992 yılında Yozgatlılar Derneği kurucusu görevini üstlenen Fikret Özcan Başkan Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

GÜNCEL      21 Subat 2022 - 23:54     0

ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Ziyarette Yozgatlılar Derneği Kurucu Onursal Başkanı Mustafa Çağan ve Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Dağdeviren’de yer aldı.
Ziyarette konuşan Yozgatlılar Derneği Kurucu Başkanı Fikret Özcan; ”Deniz Bey’in çalışmalarını yurt dışından izliyorum bu anlamda çok mutluyum. Yozgatlıların ve iş adamlarının bir araya gelmesi, ihtiyaç sahibi Yozgatlılara ulaşmaları noktasındaki çalışmalarıyla bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Birkaç ay önce kendisini telefonda tebrik etmiştim. Şimdi de bizzat ziyarette bulunuyorum. İnşallah babasından aldığı bu bayrağı daha yüksek yerlere taşıyacaktır. Takip ettiğim çalışmalarıyla ondan umutluyuz. Bizlerde maddi, manevi elimizden ne geliyorsa yanındayız.” diyerek konuştu.
Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise ziyarete dair yaptığı konuşmasında;” Kıymetli başkanım, değerli büyüğüm diye hitap etmek istiyorum. Bugün sizin kurduğunuz ve Sayın Mustafa Çağan’ın 20 sene dernek başkanlığını yaptığı böyle gururlu bir bayrağı taşımak ve bizden sonraki nesile de en güzel şekilde onlara bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler bu derneği kurarken büyük fedakârlıklar yaptınız. Kayseri’de ilk yöresel dernek 1992 yılında sizlerce kurulmuştu. Sizde başkanlık görevini sürdürdünüz ancak iş hayatının sebebiyle yurt dışına yerleştiniz ve daha sonrasında uzun bir sürece babam Mustafa Çağan başkanlık görevinde bulundu. 2021 yılı itibariyle de biz federasyon bayrağını devraldık. Daha ileriye götürmeye de çalışıyoruz. Bizim sizlerden aldığımız bu güzel dilekler ve bizlere olan güveniniz bizleri daha iyi noktaya götüreceğini düşünüyorum. İnşallah biz sizlere layık olmaya çalışacağız. Bizler sivil toplum kuruluşlarının başına seçilirken koltuk sevdası gözetmeden seçildik. Çünkü bu iş maneviyat ve özveriyle yapılabilecek bir iş. Bizde yönetim kurulumla birlikte hem maddi hem de manevi olarak özverili bir davranış içerisine girdik. Sadece kurulmuş bir federasyondan öte çalışan birleştirici olan bir federasyon olmak istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız istişare toplantımızla bir ilki gerçekleştirerek Kayserili ve Yozgatlı iş insanlarımızı bir araya getirdik. Ticaret köprüsünü nasıl oluşturabiliriz var olan ticareti nasıl pekiştirebiliriz bunun gayretindeydik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizlerin desteği ve güveniyle de daha iyi noktalara getireceğimizi paylaşmak isterim. Babam Mustafa Çağan’ında büyük hizmetleri oldu onu örnek alarak daha iyi çalışmalar yapacağız. Bu sözü hem onursal başkanımız kıymetli babam Mustafa Çağan’a hem de kurucu başkanımız size veriyorum. Ziyaretiniz bizler memnun etti, Allah razı olsun” diyerek konuştu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ