ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
MANYAS GÖREVE BAŞLADI

SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Anasayfa   /    Güncel    /    MANYAS GÖREVE BAŞLADI

MANYAS GÖREVE BAŞLADI

Boğazlıyan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve hizmet vermeye başlayan Latif Manyas, yüklendiği sorumluluğun ve görevinin farkında olduğunu vurguladı.

GÜNCEL      21 Subat 2022 - 23:55     1

MANYAS GÖREVE BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı personeli olarak Devlet Hastaneleri’nin birçok kademesinde 28 yıl hizmet eden, Boğazlıyan ve Yenifakılı Devlet Hastaneleri’nde üstlendiği Müdürlük görevlerinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla göz dolduran Latif Manyas, Boğazlıyan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı.
İdarecilikte edinmiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübelerini hemşerilerine daha iyi hizmet etme adına Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Manyas’ın makam odasını daha ilk günden çiçek bahçesine dönüştüren hemşerileri, “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini iletti.
Boğazlıyan ilçesini daha güzel ve yaşanılabilir bir hale getireceklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Latif Manyas, "Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar ile koordineli bir şekilde çalışarak Boğazlıyan’ımızı daha modern, daha yaşanılabilir bir duruma getirmek için elimizden geleni yapacağız. 
Tüm Boğazlıyanlı hemşerilerimin mesai kavramı olmadan her daim hizmetinde olacağım. Görev aldığımız süre zarfı içerisinde vatandaşlarımızın sıkıntısını ve problemlerini belediye personelimiz ile birlikte en iyi şekilde çözüme kavuşturmak, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet verebilmek adına üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

H.Erdal
Latif hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Selamlar.
2 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ