BAŞKANLAR HİZMET YOLUNDA

Okuduğunuz haber
MANSUR BAŞKAN’A ZİYARET

ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Anasayfa   /    Güncel    /    MANSUR BAŞKAN’A ZİYARET

MANSUR BAŞKAN’A ZİYARET

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, beraberinde Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve YDDF Başkanı Mesut İbiş ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL      21 Subat 2022 - 23:52     0

MANSUR BAŞKAN’A ZİYARET

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilişkin Milletvekili Ali Keven, “Belediyelerimiz arasında yeni projeler üretilmesi için ve Yozgatlı çiftçilerimizin binbir emeğiyle üretilen ürünlerin Ankara’da daha fazla yer alması için verimli bir toplantı gerçekleştirdik.
Belediyelerimize desteklerinden dolayı ve Yozgat’a göstermiş olduğu nazik ilgi için Sayın Yavaş’a tekrar teşekkür ediyorum. Ankara’da yaşayan Yozgatlı hemşerilerimizle birlikte her zaman destek olmaya devam edeceğiz.”dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Ali Keven ve beraberindeki belediye başkanlarına teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ