TOKİ’DE ASLAN PAYI BOĞAZLIYAN’A

Okuduğunuz haber
YAZGAN FUARIN GÖZDESİ OLDU

Arkadaşını 53 bıçak darbesiyle öldüren genç tutuklandı

Anasayfa   /    Güncel    /    YAZGAN FUARIN GÖZDESİ OLDU

YAZGAN FUARIN GÖZDESİ OLDU

“Enerjide Çözüm Ortağınız” sloganı ile Yozgat ve bölgesine hizmet veren Yazgan Mühendislik, Yozgat ve Kırşehir Bölge Bayisi olduğu CV Enerji’nin ürettiği güneş panellerini Yozgat Fuarı’nda tanıttı. Fuarın gözdesi haline gelen Yazgan Mühendislik’in standında binlerce kişiyi ağırlayan Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan, “ Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi olan CW Enerji’nin yenilikçi çalışmalarını katılımcılarla buluşturduk. Birçok iş görüşmesi gerçekleştirdik ve yeni iş bağlantıları kurma şansı yakaladık” dedi.

GÜNCEL      15 Eylül 2022 - 00:59     0

YAZGAN FUARIN GÖZDESİ OLDU

Boğazlıyan’daki elektrik sektörünün lider kuruluşlarından olan Yazgan Mühendislik, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.
Sektördeki yenileri bölge halkıyla buluşturan, “Enerjide Çözüm Ortağınız” sloganıyla çıtasını her geçen gün daha yükseğe çıkaran Yazgan Mühendislik, bünyesine kattığı CW Enerji Yozgat ve Kırşehir Bölge Bayiliği ile ekonomiye ve istihdama büyük katkılar sağlıyor.
8-11 Eylül tarihleri arasında Yozgat Fuar Alanı’nda düzenlenen Tarım Fuarı’na katılan Yazgan Mühendislik, ilk günden son güne kadar fuarın en çok gezilen ve ilgi odağı haline geldi.
Boğazlıyan başta olmak üzere binlerce kişiyi ağırlayan Yazgan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Mühendisi Ergün Yazgan, gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Açılışını gerçekleştirdiği Fuar’da Yazgan Mühendislik’in standını ziyaret eden Yozgat Valisi Ziya Polat, CW panellerini inceleyerek bilgi aldı. Vali Polat’la birlikte Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Başer de, bol ve bereketli kazançlar diledi.
Fuarın ilk gününden itibaren ilgi odağı haline gelen Yazgan Mühendislik, Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürü Emre Karaçor, Nevşehir Şube Müdürü Naki Aydos başta olmak üzere binlerce katılımcıyı ağırladı.
Yazgan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan, Yozgat ve Kırşehir Bölge Bayisi oldukları CV Enerji tarafından üretilen ve dünyanın dört bir yanına ihraç edilen yenilikçi çalışmaları fuarda katılımcılarla bir araya getirdiklerini söyledi.
Standa olan yoğun ilginin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade eden Yazgan, “Birçok iş görüşmesi gerçekleştirdik ve yeni iş bağlantıları kurma şansı yakaladık” dedi.
Yazgan, “Sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına kendimizi sürekli geliştirmeye ve yeni teknolojileri bünyemize katmaya devam edeceğiz. Alanında uzman yetenekli kadromuzla birlikte hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni ürün grupları için farklı projeler geliştirme çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu.
Yazgan son olarak, “Standımızı  yapmış oldukları ziyaretlerle ilgi odağı haline getiren başta Yozgat Valimiz sayın Ziya Polat olmak üzere Yozgat Milletvekillerimiz sayın Yusuf Başer ve İbrahim Ethem Sedef’e, Belediye Başkanlarımıza, siyasi parti il ve ilçe başkanlarımıza, STK temsilcilerimize, iş insanlarımıza ve değerli Yozgatlı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, kalbi şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ