YAZGAN FUARIN GÖZDESİ OLDU

Okuduğunuz haber
ARKADAŞINI 53 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜREN GENÇ TUTUKLANDI

ŞAHİN: ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    Arkadaşını 53 bıçak darbesiyle öldüren genç tutuklandı

Arkadaşını 53 bıçak darbesiyle öldüren genç tutuklandı

Yozgat'ta tartıştığı arkadaşını 53 bıçak darbesiyle öldüren genç tutuklandı.

GÜNCEL      20 Eylül 2022 - 00:37     0

 Arkadaşını 53 bıçak darbesiyle  öldüren genç tutuklandı

Olay, Cuma gecesi Akdağmadeni ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Onur Büyükşimşek (16) ile arkadaşı B.Ç. (18) arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle B.Ç. üzerinde bulunan bıçakla Büyükşimşek'e saldırdı. Büyükşimşek vücudunun 53 yerinden aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheli B.Ç. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Büyükşimşek, Akdağmadeni Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede tedaviye alınan Büyükşimşek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Büyükşimşek'in cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Yozgat Adli Tıp Kurumuna götürülerek incelemeye alındı.
Talihsiz genç, Akdağmadeni ilçesinde ikindi namazını müteakip Eynelli köyünde toprağa verildi. Evinde yakalanan şüpheli B.Ç. ise jandarma ve emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.


 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ