UZUNLU’DA AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

Okuduğunuz haber
GELECEĞE NEFES OLDU

ADALET ORMANI BÜYÜYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    GELECEĞE NEFES OLDU

GELECEĞE NEFES OLDU

Yenipazar Beldesi’nde, “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı kapsamında 600 fidanı toprakla buluşturuldu. Belediye Başkanı Menderes Baran, “Geleceğe nefes ol” etkinliğini başlatan devlet büyüklerimize ve yeşil Yenipazar’a destek veren hemşehrilerime, emeği geçen herkese şahsım ve Yenipazarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GÜNCEL      12 Kasim 2019 - 00:12     0

GELECEĞE NEFES OLDU

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilen 11 Kasım’da 600 fidanı toprakla buluşturdu.
Milli Ağaçlandırma Günü’nde, gelecek nesillere daha yeşil ve daha temiz Yenipazar’ı miras bırakmak adına fidan dikimi seferberliği başlatan Başkan Baran, Aşağı Sarıkaya, Ömerli, Eğlence ve Yaraş Mahalleleri başta olmak üzere kardeş köylerde fidan dikimi gerçekleştirdi.
Belediye imkanlarının yanı sıra araç ve gereçlerinin de seferber edildiği fidan dikimine, Başkan Menderes Baran, Belediye Encümenleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda belde halkı katıldı.
600 fidanın toprakla buluşmasına öncülük eden Belediye Başkanı Menderes Baran, konu ile ilgili şöyle konuştu: 
“Tarih 11.11.2019
11 Milyon Ağaç;
Milli Ağaçlandırma Günü’nde, gelecek nesillerimiz daha yeşil ve daha temiz Yenipazar'da yaşasın diye 600 fidanı halkımızla birlikte toprakla buluşturduk.
Geleceğimize nefes olduk.
Aşağı Sarıkaya ve Ömerli Mahallemizde geleceğe nefes etkinliği kapsamında fidan dikimlerimizi personellerimiz belediye meclis üyelerimiz ve halkımızla birlikte gerçekleştirdik. 
Belediyemiz adına Yenipazar İlkokulumuz Selanik, Karşıyaka, Aşağı Sarıkaya, Ömerli, Eğlence ve Yaraş Mahallelerimizin yanı sıra kardeş köyümüz ve komşu Gövdecili de fidan dikimi gerçekleşmiştir. 
“Geleceğe nefes ol” etkinliğini başlatan devlet büyüklerimize ve yeşil Yenipazar’a destek veren hemşehrilerime, emeği geçen herkese şahsım ve Yenipazarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.
Daha Yeşil ve Daha Güzel Yenipazar için hep birlikte el ele.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ