YALÇIN: 13 MİLYON TL. BORÇ VAR

Okuduğunuz haber
TSO’DAN ANLAMLI ZİYARET

HEDEF AKREDİTE BORSA

Anasayfa   /    Güncel    /    TSO’DAN ANLAMLI ZİYARET

TSO’DAN ANLAMLI ZİYARET

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Meclis Başkanı Ömürlü Ustaoğlu ve Meclis Üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Belediye Başkanlığı’nı kazanan İlçe ve belde belediye başkanlarını tek tek ziyaret ederek, “Hayırlı olsun. Yapacağınız hizmet noktasında her zaman yanınızda olacağız” dileklerini iletti.

GÜNCEL      12 Nisan 2019 - 13:11     0

TSO’DAN ANLAMLI ZİYARET

Boğazlıyan’da sivil toplum kuruluşlarının başında gelen ve yapmış olduğu hizmetlerle yeni yatırımların yapılmasına lokomotif rol üstlenen, istihdamın artırılmasına yardımcı olan Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası, farkını bir kez daha ortaya koyarak, birçok sivil toplum kuruluşuna da örnek olacak birlikteliğe imza attı.
Göreve seçildiği günden itibaren, tüm mesaisini Boğazlıyan’ın daha fazla yatırım alması, istihdamın artması, yeni müteşebbis ruhların ortaya çıkması için harcayan, Oda olarak yıl içerisinde yaptığı faaliyetlerle iş adamları ve esnafları bilgilendiren TSO, önceki gün de birlik ve beraberliğe vesile olacak adımlar attı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Boğazlıyan başta olmak üzere, Sırçalı, Yenipazar, Ovakent, Yamaçlı ve Uzunlu Belediye Başkanları başta olmak üzere, Oda’ya bağlı Çandır, Çayıralan, Yenifakılı ve Sarıkaya ilçesi Belediye Başkanları görevine seçilen Şehr-ül Emin’leri makamında ziyaret eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, Meclis Başkanı Ömürlü Ustaoğlu ve Meclis Üyeleri, hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
İLK ZİYARET COŞAR’A
TSO Yönetimi ilk ziyaretlerini, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüttüğü seçim çalışmalarında halkın büyük desteğini alarak Boğazlıyan Belediye Başkanlığı’na seçilen Gökhan Coşar’a yaptı.
Başkan Coşar’a, “Hayırlı olsun” dileklerini ileten TSO Başkanı Öcalan, “İş dünyası adına üzerimize ne düşüyorsa Boğazlıyan’ımız için biz her zaman yanınızdayız. Allah utandırmasın. Biz gece gündüz üzerimize düşen bir şey olursa biriz ve beraberiz” diye konuştu.
Ticaret ve Sanayi Odamız ile çok iyi bir çalışma içerisinde olacağız diyen Belediye Başkanı Gökhan Coşar da, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte daha gelişmiş bir Boğazlıyan için hep birlikte çalışacak ve istişare içerisinde olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği talimata da harfiyen uyarak iş birliği içerisinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz hizmet için çalışıyoruz” dedi.
HEP BİRLİKTE BOĞAZLIYAN’IZ
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan daha sonra sırasıyla; Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Usta Altıntaş, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve Yenifakılı Belediye Başkan Yardımcısı Cem Yücel’i makamında ziyaret ederek, hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
Başkan Öcal Öcalan ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Vatandaşın, iş adamlarımızın, esnaflarımızın yanında olacağınızdan hiçbir şüphemiz yok. Bizlerle beraber ilçe ekonomisinin ve hayat standartlarının yükselmesi için gayret göstereceğinize inanıyoruz. İlçelerimizin güzel olan herşeye layık. Görevinizde tekrar başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanları; “Boğazlıyan Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, Meclis Başkanı Ömürlü Ustaoğlu ve  Yönetim Kurulu Üyeleri’nin nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz” diye konuştular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ