BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

Okuduğunuz haber
YALÇIN: 13 MİLYON TL. BORÇ VAR

TSO’DAN ANLAMLI ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    YALÇIN: 13 MİLYON TL. BORÇ VAR

YALÇIN: 13 MİLYON TL. BORÇ VAR

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Yenifakılı Belediye Başkanı olarak seçilen Soner Yalçın, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Belediye’nin 13 milyon TL.’den fazla borcu olduğunu duyurdu. Yalçın’a, “Allah yardımcın olsun” dileklerinde bulunan takipçiler, “Bu borçla belediye’nin hizmet üretmede eli ve kolu bağlı olacak” yorumunu yaptı.

GÜNCEL      12 Nisan 2019 - 13:10     1

YALÇIN: 13 MİLYON TL. BORÇ VAR

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde halkın isteği ve desteğiyle son dakika aday olan Antropolog Soner Yalçın, CHP’nin de desteğini alarak İYİ Parti’den Yenifakılı Belediye Başkanı seçildi.
Yapmış olduğu çalışmalarla zaman zaman Türkiye gündemine gelen AK Partili Belediye Başkanı Yalçın Karadavut’a büyük fark atan Yalçın, mazbatasını aldıktan sonra gittiği Belediye’de ilk işi borcunu açığa çıkarmak oldu.
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Yenifakılı Belediyesi’nin 13 milyon TL.’den fazla borcu bulunduğunu ve buna karşın kasada 318 bin TL.’nin bulunduğunu ilan eden Yalçın’a, takipçilerden büyük destek geldi.
Takipçileri, “Bu borcun geri ödemeleri, mevcut sermayeyle ödenmesi mümkün değil. Belediye mevcut nüfusa göre Devlet yardımı aylık taksitlere, sigorta, cari harcamalar, yapı ve kontrol giderlerini karşılama şansı olmaz. Allah yardımcınız olsun. Ben sizin yerinizde olsam İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş ister, borç tesbitini yaptırır öyle devralırım” yorumları yaparak Yalçın’a destek oldu.
Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın, sosyal medya üzerinden paylaştığı borç listesi şu şekilde:

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

cuma tas
borc yigidin kamcisidir .insallah gösterdiginiz calismalarla bu borcu kapatirsiniz
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ