YENİPAZAR KAMERAYLA DONATILDI

Okuduğunuz haber
ÖĞRENCİLER’DEN 15 TEMMUZ GAZETESİ

SOSYAL HİZMETLER MÜCADELE EDİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖĞRENCİLER’DEN 15 TEMMUZ GAZETESİ

ÖĞRENCİLER’DEN 15 TEMMUZ GAZETESİ

Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, ’15 Temmuz’ adındaki okul gazetelerini çıkardı. Okul Müdür Yardımcısı Fatma Öztal, Türkçe Öğretmeni Fatma Nur Peker ve Adem Şamil Gençaslan’ın destekleri ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatma Betül Gemici’nin destekleriyle gazete çıkarmayı başaran öğrenciler, ilk sayılarını Kaymakam Recep Aydın, Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’e hediye etti.

GÜNCEL      21 Aralik 2021 - 00:02     0

ÖĞRENCİLER’DEN 15 TEMMUZ GAZETESİ

Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Okul idarecileri ve öğretmenlerin de destekleriyle çıkardıkları, “15 Temmuz” isimli gazete çıkardı.
Çıkan ilk sayı hakkında açıklamalarda bulunan ve gazetenin kurulmasında çalışmalarda bulunan Okul Müdür Yardımcısı Fatma Öztal, “15 Temmuz ruhunu her daim yaşatmak için böyle bir çalışma yaptık. Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Şimşek’le projemizin detayları paylaştık. Müdürümüzde bizlere sonuna kadar destek verdi. Gazetemizde şiirleriyle destek veren öğrencilerimiz çıkardığımız gazeteleri kendi elleriyle dağıttılar. İlk gazetemizi İlçe Kaymakamımız sayın Recep Aydın’a, Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Şimşek’e sunduk. Gazetemizi incelediler ve çok beğendiklerini belirttiler. Biz de verdikleri desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. 
Ortaokulumuzda görev yapan öğretmenlerimize, emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Okul gazetesi çıkaran öğrenciler ve öğretmenler Kaymakam Recep AYDIN’ı makamında ziyaret ederek hazırlamış oldukları 15 Temmuz Gazetesi’ni hediye ettiler. Kaymakam Aydın, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri güzel eserlerinden dolayı tebrik etti.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar da, Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından 15 Temmuz temasıyla hazırlanan duygu yüklü çocuk gazetesinde, vatan ve bayrak sevgisi renkli ve dopdolu bir içerikle anlatıldığını dile getirdi. 
Başkan Coşar, “15 Temmuz, tanklara karşı bedenlerini siper eden milletimizin yazdığı bir destanın simgesidir. Hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ