AKAY’DAN PANCARA REKOR ZAM

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR KAMERAYLA DONATILDI

ÖĞRENCİLER’DEN 15 TEMMUZ GAZETESİ

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİPAZAR KAMERAYLA DONATILDI

YENİPAZAR KAMERAYLA DONATILDI

Boğazlıyan ilçesine bağlı Yenipazar Beldesi’ne bağlı mahalleler güvenlik kamerasıyla donatıldı. Aşağı Sarıkaya, Ömerli ve Yaraş Mahalleleri’ndeki giriş ve çıkışların kameralar sayesinde kontrol altına alındığını söyleyen Belediye Başkanı Menderes Baran, “Belde halkımızın daha huzurlu ve daha güvenli yaşamaları noktasında çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Tek sevdamız Yenipazar” dedi.

GÜNCEL      17 Aralik 2021 - 14:34     0

YENİPAZAR KAMERAYLA DONATILDI

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Belde halkının daha huzurlu ve daha güvenli yaşamaları noktasında yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
"Belde ve Mahallelerde İnternet Tabanlı Güvenli Amaçlı İzleme ve Kayıt Sistemi" kurulmasına yönelik başlatılan proje kapsamında, Aşağı Sarıkaya, Ömerli ve Yaraş Mahalleleri’nin giriş ve çıkışlarını kamera ile donatan Başkan Baran, “Belde’miz şimdi daha güvenli hale gelmiştir” dedi.
Belde merkezi ve mahallelere giriş çıkışların 7/24 saat kayıt altına alındığını belirten Başkan Menderes Baran, görüntülerin Belde Jandarma Komutanlığı ve Belediyedeki ekrandan canlı izlenebildiğine işaret ederek, olayların aydınlatılması bakımından güvenlik kameraların faydalı olduğunu dile getirdi.
Kameraların 7 gün 24 saat açık olduğunu belirterek Başkan Baran, Aşağı Sarıkaya, Ömerli ve Yaraş mahallelerimizde, Belde Jandarma Komutanlığı'nca tespit edilen giriş-çıkış ve meydanlara toplam 21 adet kablosuz güvenlik kamerası kuruldu.
Araç plakası okuma özelliğine de sahip olan kameralarda gece görüş özelliğine sahip güvenlik amaçlı kurulan kameralara yansıyan görüntüler Belde Jandarma Komutanlığı ve Belediyemizdeki ekrandan canlı izlenebiliyor.
Yenipazar’ımız şimdi daha huzurlu ve güvenli hale gelmiştir. Sevdamız Yenipazar, sevdamız Aşağı Sarıkaya, Sevdamız Ömerli ve sevdamız Ömerli içindir. Bu sevdamız hiç bitmeyecektir.”

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ