Okuduğunuz haber
BAŞKANLAR HİZMET YOLUNDA

MANSUR BAŞKAN’A ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞKANLAR HİZMET YOLUNDA

BAŞKANLAR HİZMET YOLUNDA

Göreve seçildikleri günden itibaren ilçe ve beldelerine daha fazla hizmet ve yatırım kazandırmak için Ankara’yı adeta mesken tutan İlçe ve Belediye Başkanları, dün bir kez daha AK Parti Yozgat Milletvekili ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’i makamında ziyaret etti.

GÜNCEL      17 Subat 2022 - 00:39     0

BAŞKANLAR HİZMET YOLUNDA

Başkanların taleplerine her fırsatta yardımcı olan Başer, beklentilerin bir an önce karşılık bulması için Belediye Başkanları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret ederek Başkanların taleplerini iletti.

Boğazlıyan ve Beldelerine bir fazla hizmet ve yatırım kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük ve Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit bir kez daha Ankara’ya gitti.
Bölgelerine yapılacak yatırımlar için projeler hazırlayan, halkın beklentilerine karşılık vermek adına taleplerini sıralayan Belediye Başkanları, AK Parti Yozgat Milletvekili ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’i ziyaret etti.
Başkanlıkları süresince taleplerin karşılanmasında büyük katkıları bulunan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başer’e bir kez daha teşekkür eden Belediye Başkanları, yeni talep ve isteklerden oluşan dosyayı sundular.
İlçe ve beldelere yapılan her hizmette Milletvekili Başer’in büyük katkılarının ve emeğinin olduğunu dile getiren Belediye Başkanlarını ağırlayan Başer, taleplerin biran önce karşılık bulması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na hareket etti.
Milletvekili Yusuf Başer’in öncülüğünde Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile görüşen Belediye Başkanları, ilçe ve beldelerine kazandırdıkları projeler, hayata geçirilen ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
İlçe ve beldelerin gelişimine değer katacak taleplerin ve projelerin iletildiği ziyaret sonrası açıklama yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Seçim İşleri Başkan Yardımcımız ve Yozgat Milletvekilimiz sayın Yusuf Başer Beyefendi’nin öncülüğünde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız sayın Fatma Varank Hanımefendi ile bir araya geldiğimiz görüşmede kazandırdığımız projeleri, hayata geçirdiğimiz ve planladığımız yatırımları değerlendirdik.
İlçemizin gelişimine değer katacak taleplerimize ve projelerimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank Hanımefendi’ye saygılarımı sunuyorum.
Her zaman yanımızda olan ve çalışmalarımıza önemli katkılar sunan Seçim İşleri Başkan Yardımcımız ve Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer Beyefendi’ye şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ