AKGÜL ESNAFA CAN SUYU OLDU

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM COŞKUN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

ÇOCUKLAR PARKLARA KOŞTU

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYMAKAM COŞKUN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

KAYMAKAM COŞKUN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet COŞKUN, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih YALÇIN ve beraberindeki heyet ile birlikte anneler günü münasebetiyle şehit ailelerini ziyaret etti. 

GÜNCEL      14 Mayis 2020 - 01:40     0

KAYMAKAM COŞKUN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Yeni tip Korona virüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı ve sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla şehit ailelerine ayak üstü ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Ahmet COŞKUN , şehit annelerine günün anlam ve önemine binaen çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.. 
Yeni tip Korona virüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında şehit ailelerini evlerinin kapılarında ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Kaymakam COŞKUN,”Virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu süreçte evlerinden çıkmayan şehit ailelerini ziyaret ederek onların bu anlamlı gününe katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.
Kendisine eşlik eden kurum amirleriyle birlikte günün anlam ve önemine binaen ilçemiz esnaflarını ziyaret ederek esnafla fikir alışverişinde bulunan Akdağmadeni Kaymakam Ahmet COŞKUN, “Her zaman halkın yanında olduğunu ve kendisinin de halkın bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Devlet halkıyla vardır. Bizler, her zaman halkımızın yanındayız. Birebir ziyarette bulunarak, sorunlarını dinliyor, onların ilçemizle ilgili önerilerini değerlendiriyoruz. Amacımız, halkımıza her şeyin en iyisini sunarak, yanlarında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır. Halkımızın kapısı bizlere açık olduğu gibi, bizim de halkımıza kapımız hep açıktır, açık kalacaktır" şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ