KAYMAKAM COŞKUN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Okuduğunuz haber
ÇOCUKLAR PARKLARA KOŞTU

FIRSATI KAÇIRMAYIN

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇOCUKLAR PARKLARA KOŞTU

ÇOCUKLAR PARKLARA KOŞTU

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 saat için sokağa çıkmalarına izin verilen 0-14 yaş çocukların parklara akın edeceğini hesaba katan Boğazlıyan Belediyesi, ilçedeki tüm oyun alanları ve parkları yeniden dezenfekte ederek çocuklar ve aileleri için hijyen hale getirdi. Aileler, bebekleri ve çocukları ile açık alanlarda yürüyüş yapma fırsatı bulurken, çocuklar parklarda 4 saatliğine de olsa doyasıya eğlendi. 

GÜNCEL      14 Mayis 2020 - 01:41     0

 ÇOCUKLAR PARKLARA KOŞTU

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 0-14 yaş grubundaki çocuklara, dün için 11.00 ile 15.00 saatleri arasında izin verilmesi sonrasında parklar adeta dolup taştı. Boğazlıyan’da aileleriyle birlikte dışarı çıkan çocuklar, park ve bahçelerde doyasıya eğlenirken, bazı çocuklar bisiklet sürmenin keyfini yaşadı. 
Dışarı çıkmanın sevincini yaşayan çocuklar, "Dışarı çıkmak çok güzel. Bisikletimi sürdüm, parklarda doyasıya eğlendim. Uzun süre göremediğimiz arkadaşlarımla sosyal mesafeye dikkat ederek top oynadık, çok mutluyum, dışarı çıkmayı çok özlemişiz” dediler.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, çocukların park alanlarında daha sağlıklı bir ortamda eğlenebilmeleri için tüm oyun gruplarının baştan aşağıya yeniden dezenfekte edildiğini söyledi.
Uzun bir aradan sonra dışarı çıkan çocukları unutmayan Belediye Başkanı Coşar, parklardaki çocuklara eşlik ederek hediye dağıttı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ