SUYA HASRET BİTECEK

Okuduğunuz haber
İMAMOĞLU’NA DESTEK OLDULAR

YILDIRIM’A BÜYÜK DESTEK

Anasayfa   /    Güncel    /    İMAMOĞLU’NA DESTEK OLDULAR

İMAMOĞLU’NA DESTEK OLDULAR

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen program kapsamında, Millet İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na maddi yardımda bulunuldu. Sabah saatlerinde İş Bankası Boğazlıyan Şubesi'ne gelen CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker ve partililer Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağış yaptı.

GÜNCEL      12 Haziran 2019 - 23:45     0

İMAMOĞLU’NA DESTEK OLDULAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boğazlıyan teşkilatı tarafından, Millet İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na maddi yardımda bulunuldu.
Sabah saatlerinde İşbankası Boğazlıyan Şubesi'ne gelen CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker ve partililer Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarında kullanılmak üzere maddi yardımda bulundu.
CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, İstanbul seçimlerinin hukuksuz ve kanunsuz bir şekilde iptal edildiğini savunarak, 23 Haziran'da tekrar seçim yapılacağını söyledi. 
Peker, "Tekrarlanan seçimde siyasi partilere hazineden yardım gelmiyor. Bu yüzden yardım istedik, hep birlikte böyle bir dayanışmayı göstermek istedik. Bizler 31 Mart'ta 15 bin farkla İstanbul'a baharı getirdik, çok anlaşılmadı galiba, 23 Haziran'da yüz binlerce farkla İstanbul'a yazı getireceğiz" dedi.
Peker açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “İşin birçok tartışılacak yönü elbette var. Bunu zaman içerisinde tarih sorgulayacak ama ortada bir gerçek var 23 Haziran'da yeniden bir seçim yapılacak. Bu seçimde de Ekrem İmamoğlu gönüllerin belediye başkanı olarak yeniden İstanbul halkının karşısına çıkacak. Seçim de siyaset de belli bir bütçeyi gerektiriyor. Bizim belediye başkanımızın hazineden aldığı ek bir katkı, ek bir pay yok hepimizin olduğu gibi. Biz de burada bir çağrıya ses vererek, kulak vererek ve o çağrıya yanıt vererek Ekrem İmamoğlu başkanımıza destek için buradayız" diye konuştu.
İstanbul halkının 23 Haziran'da bir kez daha sandığa gideceğini kaydeden Peker, "Bu defa çocukları için gençleri için ve 31 Mart'ta gösterdikleri kendi iradelerine sahip çıkmaları için yine 16 milyonun adayı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu seçecekler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaklar. Biz Boğazlıyanlılar olarak Sayın Ekrem İmamoğlu'nun her zaman yanında olacağız. İstanbul halkının iradesine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bugün burada İstanbul halkının yanında olduğumuzun, 16 milyon İstanbullunun belediye başkan adayı İmamoğlu'nun yanında olduğumuzu göstermek için burada toplanmış bulunuyoruz" dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ