FETÖ firarisi çalılıkların arasında yakalandı

Okuduğunuz haber
SUYA HASRET BİTECEK

İMAMOĞLU’NA DESTEK OLDULAR

Anasayfa   /    Güncel    /    SUYA HASRET BİTECEK

SUYA HASRET BİTECEK

29 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde halkın büyük teveccühü ile Yenipazar Belediye Başkanı olarak seçilen İşadamı Menderes Baran, seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Belde’nin yıllardır çözümlenemediği sorunlara neşter vuran Başkan Baran, önceki gün de yaz sezonunda yaşanan su hasretine sona erdirmek üzere sondaj çalışmaları başlattı.

GÜNCEL      11 Haziran 2019 - 00:35     0

SUYA HASRET BİTECEK

Bölge halkının büyük desteğiyle Belediye Başkanı görevine seçildikten sonra Yenipazar Beldesi’nde yapmış olduğu icraatlarla değişim ve dönüşüm başlatan İşadamı Menderes Baran, park, bahçe, yol, kaldırım, çöp gibi sorunların yanında şimdide suya el attı.
Özellikle yaz mevsiminde Yenipazar’da yaşanan su sorununa neşter vurmak üzere derin kuyu sondaj çalışmaları başlatan Başkan Baran, “Su hayattır. Yıllardır su sıkıntısı çeken hemşerilerimiz bundan sonra susuzluk nedir bilmeyecektir” dedi.
Yenipazar’ın, Yozgat’ın en ilk beldelerinden birisi olduğunu ancak bugüne kadar hizmet ve yatırımlardan yeterince nasibini alamadığını anımsatan Başkan Menderes Baran, “Nasıl ki, hemşerilerimiz bizi bu göreve layık gördü ise, bizler de hizmetin en iyisini, en güzelini onlara sunmak için gecemizi gündüzümüzü onlar için harcayacağız” diye konuştu.
Beldenin çözülmeyecek hiçbir sorununun olmadığını ancak bugüne değin belde sorunlarıyla yeterince ilgilenilmediğinden bahseden Belediye Başkanı Baran, “İnşallah yeni dönemde yeni hizmetler, yeni yatırımlar yapacağız. Belde halkımızın huzuru, refahı için Belediyemizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz” vurgusu yaptı.
Yenipazar’ın yıllardır su sıkıntısı içinde olduğunu, bu sorunun bir türlü giderilmediğini anımsatan Başkan Menderes Baran, sözlerini daha sonra şu şekilde sürdürdü: “Su hayattır diyerek başladığımız çalışmamızda  uzun yıllardır su sıkıntısı çeken Yenipazar'ımızda bugün itibariyle Su sıkıntısını gidermek için sondajımız su aramaya başladı. İnşallah kısa sürede suyumuzu bulup, 2 mahallemizin (Selanik ve Karşıyaka) içme suyu sorununu tamamen ortadan kaldıracağız.” 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ