İMAMOĞLU’NA DESTEK OLDULAR

Okuduğunuz haber
YILDIRIM’A BÜYÜK DESTEK

53 MİLYON ÇAPA AVANSI

Anasayfa   /    Siyaset    /    YILDIRIM’A BÜYÜK DESTEK

YILDIRIM’A BÜYÜK DESTEK

İstanbul'da 23 Haziranda tekrarlanacak olan yerel seçimde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek vermek için Ak Partili ilçe belde belediye başkanları İstanbul'a çıkartma yaptı. Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Usta Altıntaş ve Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit İstanbul’da çok sayıda Boğazlıyanlı hemşerileri tarafından karşılandı.

SİYASET      12 Haziran 2019 - 23:46     0

YILDIRIM’A BÜYÜK DESTEK

23 Haziran’da İstanbul’da tekrarlanacak olan yerel seçimde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul'a giden Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Usta Altıntaş ve Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, burada kalabalık bir grup tarafından karşılandı.
Sabah saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı’ndan İstanbul’a giden Başkanlar, burada hem İstanbul’da yaşayan Boğazlıyanlılar hem de Boğazlıyan sevdalısı bir çok isim ile Beyazıt’ta bir araya geldi.
GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK
Hemşerilerinin bulunduğu gurup ile Boğazlıyan ve İstanbul üzerine sohbet eden Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Bizler buraya gönüller yapmaya,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım için destek istemeye geldik” dedi.
Hafta içerisinde Binali Yıldırım ile birlikte seçim çalışmalarına da katılacağını ifade eden Başkan Coşar, "23 Haziran seçimlerinde Boğazlıyanlılar Binali Yıldırım'ı daha güçlü şekilde destekleyecek. İstanbul'da Binali Yıldırım, Türkiye ve dünyada Recep Tayyip Erdoğan ile beraber güçlü ve büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat Boğazlıyanlılar Derneği’ni de ziyaret ederek, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. İlçeye yapılan hizmet ve yatırımların konuşulduğu sohbette Başkan Coşar, “Boğazlıyan’a kim yatırım yaparsa yapsın başımız tacıdır. Sizleri de doğup büyüdüğünüz memleketimize yatırım yapmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte Boğazlıyan’ı yatırımlarla şaha kaldıralım, hemşerilerimizi mutlu yarınlara ulaştıralım” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ