MEMİŞOĞULLARI FUAR’IN GÖZDESİ

Okuduğunuz haber
“İLK” OKUL HEYECANI

MİLLETVEKİLİ KEVEN COŞAR’I ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    “İLK” OKUL HEYECANI

“İLK” OKUL HEYECANI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen eğitim döneminde zaman zaman kapanan okullar, yüz yüze eğitim için kapılarını açtı.

GÜNCEL      01 Eylül 2021 - 21:38     0

 “İLK” OKUL HEYECANI

 Öğrenim görecekleri okullara aileleriyle birlikte gelen minik öğrenciler, okula başlamanın mutluluğunu yaşadı. Minik öğrenciler okul bahçesinde düzenlenen bayrak töreninin ardından ders başı yaptı.

Anaokulu ve ilkokul 1'nci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında yüz yüze eğitime başlayacakları ilk gün velilerinin ellerinden tutarak okula geldi. Çocukların ve velilerin ilk gün heyecanı yüzlerinden okundu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte anaokulu ve ilkokul 1'nci sınıf öğrencileri uyum haftası kapsamında dün yüz yüze eğitime başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yapmış olduğu duyurunun ardından öğrenciler veliler ile birlikte okulları doldurmaya başladı. Sabah saatlerinde Boğazlıyan’ın birçok noktasındaki okullara gelen öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.
Ailesiyle ilk gün koşarak okula gelen minik öğrenciler, heyecanlarını dile getirerek, Çok mutluyum ve heyecanlıyız " dedi.
Çocuğunu okula getiren veliler ise; " Çocuğumuz okula başlıyor çok heyecanlıyız. İlk günün tadını yaşayacağız" diye konuştu.
Öğrenciler okul bahçesinde düzenlenen bayrak töreninin ardından ders başı yaptı.

 

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ