OKTAY NEVŞEHİR’DE

Okuduğunuz haber
MEMİŞOĞULLARI FUAR’IN GÖZDESİ

“İLK” OKUL HEYECANI

Anasayfa   /    Güncel    /    MEMİŞOĞULLARI FUAR’IN GÖZDESİ

MEMİŞOĞULLARI FUAR’IN GÖZDESİ

Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı sona erdi. Onlarca firmanın katıldığı Fuar’da Boğazlıyan’ın bağrından doğup büyüyen ve Yozgat Vergi Rekortmenliği’ni elinde bulunduran Memişoğulları Şirketler Grubu, Massey Ferguson traktörleri ile katıldığı fuarda en fazla gezilen, en fazla ilgi gören ve en fazla traktör satışı gerçekleştiren firma olarak bir kez daha gururumuz oldu. Memişoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Baran, fuardaki ilgi ve alakadan dolayı Yozgat halkına teşekkür etti.

GÜNCEL      30 Agustos 2021 - 22:53     0

MEMİŞOĞULLARI FUAR’IN GÖZDESİ

Boğazlıyan’ın bağrından doğup büyüyerek traktör alanında Türkiye’de söz sahibi konumuna gelen Memişoğulları Şirketler Grubu, önceki gün Yozgat’ta düzenlenen ve 3 gün süren Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın gözdesi oldu.
Fuardaki en geniş alanı kullanan ve bayisi olduğu Massey Ferguson marka traktörleri başta olmak üzere tarım aletlerinin her çeşidini sergileyerek ziyaretçilerin tanıtımına sunan Memişoğulları Şirketler Grubu, Fuarda en fazla satış gerçekleştiren kuruluş oldu.
Memişoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Baran, standtlarına olan ilgi ve alakadan dolayı tüm ziyaretçilere teşekkür etti.
Memişoğulları Şirketler Grubu’nun kurumsal yapısını ve bünyesinde bulunan Massey Ferguson traktörlerin tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarını belirten Baran, bunun da mükafatını fazlasıyla aldıklarını belirtti.
Baran, “Arkadaşımız dostumuz. Fuarın en büyük traktörünü aldı. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın, kaza bela vermesin. Massey Ferguson’u tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Bu traktörde her şey var. Sadece konuşmuyor. Bir otomobilde ne düşünüyorsanız hepsi var. Büyük çiftçilik yapanlar alıyor. Traktör bizim bölgede yatırım aracı oldu. Hem kullanıyor hem de para kazanabiliyor. Bizim çiftçimiz artık son teknolojiyi kullanıyor. Daha iyilerini ve büyüklerini getireceğiz. Bizim çiftçilerimiz daha iyisine layık. Massey Ferguson olarak biz memnunuz. Şuanda fuar alanında bulunan bütün traktörlerimiz satılmış durumda. Fuarın en büyüklerini ve pahalı traktörleri bizde. İnsanlar da teknolojiyi kullanmak ediyor. Bizde kullanıyoruz. Fiyatlar 100 bin ile 250 bin liraya da traktör var. Hangi şehre giderseniz gidin Memişoğlu tabelasını görebilirler. Buradan herkese teşekkür ediyorum. Bütün traktörler satılmış durumda” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ