BARAN OTOMATİĞE BAĞLADI

Okuduğunuz haber
HERKES ÇANAKKALE’Yİ GÖRECEK

COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    HERKES ÇANAKKALE’Yİ GÖRECEK

HERKES ÇANAKKALE’Yİ GÖRECEK

Ovakent Beldesi’ni “Sosyal Belediyecilik” ile tanıştıran Belediye Başkanı Yusuf Büyük, yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla hemşerilerinin büyük takdirini kazanıyor. Kıt kanaat imkanlarla halkın beklentilerine kısa sürede karşılık veren, göreve seçildiği günden itibaren Ovakent’e yeni yatırımlar kazandırmak için proje üstüne proje üreten Başkan Büyük, Aralık ayından itibaren gruplar halinde belde halkını Ecdadımızın Yadigarı, Cennet Vatanımızın güzide yeri olan Çanakkale’ye götürecek.

GÜNCEL      22 Kasim 2019 - 15:27     0

HERKES ÇANAKKALE’Yİ GÖRECEK

Ovakent’in eğitimci Belediye Başkanı Yusuf Büyük, yapmış olduğu çalışmalarla belde halkını şaşırtmaya devam ediyor.
7 aylık görev süresine bir çok hizmeti sığdıran, belde halkının beklentisini yapmış olduğu hizmetlerle karşılıksız bırakmayan Başkan Büyük, Aralık ayından itibaren Ovakent halkını gruplar halinde Ecdadımızın Yadigarı, Cennet Vatanımızın güzide yeri olan Çanakkale’ye götürecek.
ÇANAKKALE’Yİ GÖRMEYEN KALMAYACAK
Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Kurtuluş Savaşı’nın en önemli cephesi olan Çanakkale Savaşları’nın önemini daha iyi anlatmak, savaşların yaşandığı cepheleri göstermek ve şehit düşen 250 bin askeri yad etmek için Ovakent halkının görebileceği bir program düzenlediklerini söyledi.
Başkan Büyük, uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirilecek geziye katılacak hemşerilerinin Çanakkale Şehitleri Anıtı, Seyit Onbaşı Anıtı, Meçhul Asker Anıtı, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Fevzi Çakmak Anıtı, Yahya Çavuş Anıtı (Ertuğrul koyu), Anzak Koyu, Morto (Süleyman Reis) Koyu, Kanlıdere Koyu, Yassı Tepe, Alçıtepe, Kireçtepe, Conkbayırı, Anafartalar Cephesi, Kabatepe limanı, Albayraksırtı, Kanlısırt, Kırmızısırt, Bombasırtı, 27. Alay Siperleri, 125. Alay Siperleri, 57. Alay Komutanı Yarbay Hüseyin Avni Şehitliği, Havuzlar Şehitliği, Şahindere Şehitliği, Çataldere Şehitliği, savaşta mevcudiyetinin üçte ikisini kaybeden 57. Alay Şehitliği ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından ihya edilen Soğanlıdere Şehitliği’ni ziyaret etme imkanı bulacaklarını belirtti.
Ayrıca; Kilitbahir Kalesi, Çimenlik Kalesi, sıcak çatışmaların yer aldığı Kerevizdere, Namazgah, Hamidiye ve Mecidiye Tabyası, askeri tesislerin yer aldığı Güney Cephesi, savaşta üzerine 4 bin top düşen Dardanos Bataryası ve Çanakkale’de şehit düşen 250 bin askeri temsil eden 41 metre yüksekliğindeki Şehitler Abidesi’nin de ziyaret edileceğini anımsatan Belediye Başkanı Yusuf Büyük, ülke tarihinin yeniden yazıldığı yeri görme imkanı bulacaklar” diye konuştu.
İLK KAFİLE ARALIK AYINDA 
Ziyaretler esnasında tüm masrafların Belediye tarafından karşılanacağı ifade eden Başkan Yusuf Büyük, Çanakkale’yi ziyaret etmek isteyen Ovakent’te ikamet eden hemşerilerinin Belediye’ye müracaat etmeleri gerektiğini hatırlattı.
Başkan Büyük, her Ovatentlilerin Çanakkale’yi görmesini arzuladığını dile getiren Büyük, bu programın 4 yıl boyunca süreceğini ve her grupta 17 kişinin Çanakkale’ye götürüleceğini kaydetti. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ