AMAÇLARI ÇARPITMAK!

Okuduğunuz haber
BARAN OTOMATİĞE BAĞLADI

HERKES ÇANAKKALE’Yİ GÖRECEK

Anasayfa   /    Güncel    /    BARAN OTOMATİĞE BAĞLADI

BARAN OTOMATİĞE BAĞLADI

“Sevdamız Yenipazar” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Menderes Baran, belediyenin en büyük giderlerinden birisi olan elektrik faturalarını en aza indirmek amacıyla başlattığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Belediye imkanları ile mahallelerde bulunan su depolarına güneş enerji sistemi kurdurarak klorlama işini otomatiğe bağlayan Başkan Baran, Belde halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

GÜNCEL      20 Kasim 2019 - 22:43     0

BARAN OTOMATİĞE BAĞLADI

7 aylık Belediye Başkanlığı süresince yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla belde halkının gönlünde taht kurmayı başaran Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, hizmetlere bir yenisini daha ekledi.
Kıt kanaat imkanları bulunan Belediye’de uyguladığı adaletli, istikrarlı, kararlı ve tutarlı yönetim anlayışıyla israfı önleyen, akılcı hizmetler üreten Başkan Baran, 7 aylık sürede Belediye kasasını çaka çaka doldurdu.
En az masrafla büyük hizmetlere imza atan, sosyal ve kültürel hizmetlerle belde tarihinde ilkleri yaşatan Belediye Başkanı Menderes Baran, belediyenin en büyük giderlerinden birisi olan elektrik faturalarının en aza indirilmesi için başlattığı çalışmada hem mutlu sona ulaştı, hem de mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı.
Selanik, Karşıyaka, Aşağı Sarıkaya, Eğlence ve Yaraş mahallelerinde bulunan su depolarına güneş enerjili otomatik klorlama cihazlarını taktıran Belediye Başkanı Baran, halkın daha sağlıklı su kullanımları için köklü çözümü bulmuş oldu.
Elektrikler gitse dahi güneş enerjisi sistemi sayesinde susuz kalmayacak olan belde halkı, Başkan Menderes Baran’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun. Kısa süre içerisinde yapmış olduğu hizmetler takdire şayandır. Gönlümüz ve yüreğimiz Başkan Baran’la beraberdir” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ