Teşviklerden faydalanın

Okuduğunuz haber
HEP BİRLİKTE YENİFAKILI’YIZ

BOĞAZLIYAN KARARINI VERMİŞ

Anasayfa   /    Siyaset    /    HEP BİRLİKTE YENİFAKILI’YIZ

HEP BİRLİKTE YENİFAKILI’YIZ

AK Parti Yenifakılı Belediye Başkanı ve Adayı Yalçın Karadavut, AK Parti’nin siyaset anlayışının hizmet ve insan odaklı olduğunu belirterek, yaşanabilir bir Yenifakılı hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, toplumun her kesiminin fikirlerinden istifade edeceklerini söyledi. Karadavut, “Her şey Yenifakılı için diyerek, hep birlikte çalışacağız. Yenifakılı’nın geleceği için her vatandaşımız ekibimizin bir parçası olacak. Bizimle birlikte gayret gösterecek, bizim elimiz, ayağımız olacak” diye konuştu.

SİYASET      15 Mart 2019 - 14:19     0

HEP BİRLİKTE YENİFAKILI’YIZ

5 yıllık Belediye Başkanlığı süresinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla ilçeye “Altın Çağı”nı yaşatan AK Parti Yenifakılı Belediye Başkanı ve Adayı Yalçın Karadavut, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
İstikrarın sürmesi ve Yenifakılı’nın daha fazla büyümesi noktasında Başkan Karadavut etrafında kenetlenen ilçe halkı, “Hizmet ve yatırımların devamı için Karadavut’u yeniden Başkan seçmek için destek oluyorlar. Yaparsa yine AK Parti yapar, yaparsa Başkanımız Yalçın Karadavut yapar” diyen ilçe halkı, “Yenifakılı ilçe olalı bu kadar hizmeti bir arada görmedi. 5 yıllık sürede hayallerimizi gerçekle buluşturan Başkanımız Yalçın Karadavut’a desteğimiz tam olacaktır. Aklın yolu birdir. Daha büyük ve daha yaşanabilir bir Yenifakılı için Karadavut’u bir kez daha Başkan seçeceğiz” diye konuştu.
İlçe halkının desteğini yanına alan ve 31 Mart seçimlerine emin adımlarla ilerleyen Belediye Başkanı ve Adayı Yalçın Karadavut, gittiği her yerde halkın sevgi gösterisiyle karşılaşıyor.
İlçeye yaptıkları hizmetleri anlatan ve yeni dönemde yapacağı projeleri tek tek sıralayan Başkan Karadavut, yaşanabilir bir Yenifakılı hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, toplumun her kesiminin fikirlerinden istifade edeceklerini söyledi.
Çarşı içerisinde bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret ederek “hayırlı işler” temennisinde bulunan ve  esnaflarla kısa süreli sohbetlerde yapan Karadavut, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.
BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Seçim çalışmalarını hazırlanan program dahilinde sürdüren Belediye Başkanı ve Adayı Karadavut, gittiği  her yerde yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanıyor. 7’den 70’e herkesi kucaklayan Karadavut, "Her şey Yenifakılı için diyerek, hep birlikte çalışacağız. Yenifakılı’nın geleceği için her vatandaşımız ekibimizin bir parçası olacak. Bizimle birlikte gayret gösterecek, bizim elimiz, ayağımız olacak” diye konuştu. 
Yenifakılı’nın geleceğini ilgilendiren projeler noktasında çalışmaların devam ettiğini belirten Karadavut, , gönül belediyeciliği kapsamında sosyal, kültürel ve ekonomik alanda farkını hissettiren bir Yenifakılı için çaba harcayacaklarını kaydetti.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ