TURKOVAC'IN UYGULANMASINA BAŞLANDI

Okuduğunuz haber
HALICI’DAN YENİ YIL MESAJI

YENİ YILDA YENİ HEDEFLERE

Anasayfa   /    Güncel    /    HALICI’DAN YENİ YIL MESAJI

HALICI’DAN YENİ YIL MESAJI

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı üyelerinin, tüm Boğazlıyanlıların ve iş dünyasının yeni yılını kutladı.

GÜNCEL      31 Aralik 2021 - 15:21     0

HALICI’DAN YENİ YIL MESAJI

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını, umut dolu yeni bir yılın tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.
Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, mesajında, 2022 yılının tüm insanlığa ve İslam alemine mutluluk, huzur ve sağlık getirmesi dileğinde bulundu.
Başkan Halıcı, ''2021 yılını geride bırakarak yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Sevgi, barış ve hoşgörüsü ile yeni umutları beraberinde getiren bir yeni yılın tüm İslam alemi ile birlikte karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.'' dedi. 2021 yılında yaşanan olumsuzlukların 2022 yılında bir daha yaşanmamasını dileyen Başkan Halıcı, ''Bu duygu ve düşüncelerle tüm Borsamız üyeleri ile Boğazlıyanlı tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım." diye konuştu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ