HALICI’DAN YENİ YIL MESAJI

Okuduğunuz haber
YENİ YILDA YENİ HEDEFLERE

YOZGAT'TA GÖLETLER DONDU

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİ YILDA YENİ HEDEFLERE

YENİ YILDA YENİ HEDEFLERE

2021 yılı içerisinde yapmış olduğu yatırım ve atılımlarla gündemden düşmeyen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 2022 yılı Boğazlıyan’ımız için yeni hedeflerin, yeni fırsatların, yeni hizmetlerin, yeni yatırımların yılı olacağını söyledi. Başkan Coşar, “Korona virüs başta olmak üzere birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı zor bir yılı geride bırakıyoruz. Bu münasebetle 2021 yılını bitirip 2022 yılına girmeye hazırlandığımız bu günlerde, öncelikle yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum” dedi.

GÜNCEL      31 Aralik 2021 - 15:22     0

YENİ YILDA YENİ HEDEFLERE

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Koronavirüs başta olmak üzere birbirinden önemli ve etkisi devam eden gelişmelerin yaşandığı zor bir yılın geride bırakıldığını söyledi
“2021 yılını bitirip 2022 yılına girmeye hazırlandığımız bu günlerde, öncelikle hemşehrilerinin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor; sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum” şeklinde konuşan Başkan Coşar, “2021 yılı içerisinde bir yandan Koronavirüs ile mücadelemizi kararlı bir şekilde yürütürken, bir yandan da yatırımları, üretimi ve ticareti de arttırmaya devam ettik” dedi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Yeni bir yıla girerken, bir yandan heyecanımız artıyor, bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor. Yeni ve daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerliyoruz. 2022 yılı gerek ülkemiz için, gerekse de Boğazlıyan’ımız için yeni hedeflerin, yeni fırsatların, yeni hizmetlerin, yeni yatırımların yılı olacaktır.
Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da hedefimiz, ülkemiz, milletimiz ve Boğazlıyan’ımız için güzel hizmetlerin devamını sizlerin dua ve desteğiyle sağlamak olacaktır.
2022 yılı, yepyeni ve büyük hedeflere koşan Boğazlıyan için kilometre taşı bir yıl olarak tarihe geçecektir. Hemşehrilerimizle beraber, kardeşliğimizle perçinlenerek ve bizi millet yapan değerlerimizi bir şuur halinde kuşanarak bu yıl daha da çok çalışacağız.
Bu duygularla 2022 yılının sevginin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu, hayırlı ve bereketli bir yıl olması dileğiyle, sevgili hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, Boğazlıyan’ımız, Yozgat’ımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Salgına karşı da Hükümetimizin yerinde ve zamanında aldığı tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için evde kalalım, sağlıklı kalalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Aldığımız tedbirlerle 2022 yılının salgının son bulduğu, sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ