ŞİMŞEK IŞIK SAÇIYOR

Okuduğunuz haber
DESTEK BİZDEN, OKUMAK SİZDEN

OKUMUŞ: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

Anasayfa   /    Güncel    /    DESTEK BİZDEN, OKUMAK SİZDEN

DESTEK BİZDEN, OKUMAK SİZDEN

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla beldedeki okullara ziyaret gerçekleştirdi. Okul müdürleri ve öğretmenlerden sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Baran, daha sonra öğrencilerle aynı sırayı paylaşarak,  onları okumaları yönünde teşvik etti. Baran, “Okumak sizden,  destek bizden. Sizler bunu başaracak ve okulunuzu zirveye taşıyacaksınız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

GÜNCEL      09 Eylül 2019 - 23:29     1

DESTEK BİZDEN, OKUMAK SİZDEN

2019-2020 eğitim öğretim yılı başlamasıyla birlikte Belde’deki okulları tek tek ziyaret eden Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, “yeni eğitim öğretim yılının; öğrencilerimize, öğretmenlerimize, en önemlisi de öğrenci velilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
BARAN: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ
Görevde süresince önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayan Başkan Menderes Baran, ilk ziyaretini Yenipazar İlkokulu’na gerçekleştirdi. Okul Müdürü ve öğretmenlere, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Baran, “Belediyemizin imkanları doğrultusunda ihtiyaç olan eksiklikleri tamamlayacağız. Bu konuda üzerimize düşenleri de yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE VE GIDA YARDIMI
Yenipazar Belediyesi olarak, öğrencilere kırtasiye ve giyecek yardımında bulunacaklarını belirten Başkan Baran, “Yeter ki çocuklarımız okusunlar. Biz çocuklarımızı geleceğin mimarları, doktorları, işadamları idarecileri olarak görüyoruz. Çocuklar geleceğimizin teminatıdır. Onların okumaları için, başarılı olabilmeleri için bizler her türlü fedakarlığa hazırız. Bir toplumu kalkındırmanın en iyi yolu eğitimdir. Belediye Başkanı ve şahsım olarak her türlü desteği vermeye hazırım” dedi.
Okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte sınıfları tek tek gezerek öğrencilere başarılar dileyen Başkan Menderes Baran, daha sonra Aşağı Sarıkaya Mahallesi’ne geçerek burada eğitim ve öğretime başlayan eğitim camiası ile buluştu.
BARAN: ÇOCUKLAR BİZLERİN GELECEĞİDİR
Başkan Baran, burada yaptığı konuşmada; “Biz sadece okulların açıldığı gün değil, fırsat buldukça ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Belediye olarak üzerimize düşen bir sorumluluk varsa bunu yerine getirmeye hazırız. Okul ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını, taleplerini yerine getirmek bizim görevimizdir.
Eğitim konusu bizler için çok önemlidir. Sadece Belediye olarak bizler değil, herkes katkıda bulunmalıdır. Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceğidir.
Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Cengiz Yolartiran
Degerli kardesim sayin Belediye Baskanimiz Menderes Baran Beyin egitime verdigi destekleri görmekten gurur duyuyoruz.Bu ülkenin geleceği çocukların eğitiminin baskanimizin öncelikleri arasinda olması açısından da kendisine bir egitimci olarak tesekkur ediyorum.Yolunuz açık hizmetleriniz daim olsun insaallah.
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ