DESTEK BİZDEN, OKUMAK SİZDEN

Okuduğunuz haber
OKUMUŞ: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

AKAY: VERİMLİLİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    OKUMUŞ: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

OKUMUŞ: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının sorunsuz tamamlanması, eksik ve aksaklıkların tespit edilmesi noktası bugün eğitim camiası başta olmak üzere, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve okul aile birliği başkanları ile bir araya gelecek.

GÜNCEL      09 Eylül 2019 - 23:30     0

OKUMUŞ: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

 Kaymakam Okumuş, saat 10:00’da Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecek olan toplantıda önemli mesajlar verecek.
Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının sorunsuz bir şekilde devam etmesi, güvenlik başta olmak üzere eksiklik ve aksaklıkların tespit edilmesi ve çözüm önerilerinin konuşulacağı toplantıya başkanlık edecek.
Bugün saat 10:00’da Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek toplantıya, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Teğmen Kamil Çaylı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire müdürleri, okul idarecileri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ