ORTAK PAYDA BOĞAZLIYAN

Okuduğunuz haber
BELEDİYE’NİN DEĞİL, ESNAFIN SEÇİMİ!

YILDIZ: BİRİZ, BERABERİZ

Anasayfa   /    Güncel    /    BELEDİYE’NİN DEĞİL, ESNAFIN SEÇİMİ!

BELEDİYE’NİN DEĞİL, ESNAFIN SEÇİMİ!

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayları Volkan Yerlikaya ve Mustafa Aykut Kolat, 5 Temmuz 2021’de gerçekleştirilecek seçimin Belediye’nin değil, esnafın seçimi olduğunu söyledi. Yerlikaya ve Kolat, yaptıkları ortak açıklamada; “Esnafımızdan umudunu kesen mevcut Başkan, Belediye’nin desteğiyle seçim kazanmaya çalışıyor. Söz siyasetin değil, esnafındır!” dedi.

GÜNCEL      14 Haziran 2021 - 23:43     0

BELEDİYE’NİN DEĞİL, ESNAFIN SEÇİMİ!

 5 Temmuz 2021’de gerçekleştirilecek Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif seçimi öncesinde Başkan Adaylarından Volkan Yerlikaya ve Mustafa Aykut Kolat, ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında, “Bu seçim Belediye Başkanlığı seçimi değil, söz siyasetin değil, esnafın seçimidir” dedi.
ÖZGÜR İRADE SANDIĞI YANSIMALI
Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Seçimli Genel Kurulu öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Adayları Yerlikaya ve Kolat, esnafın özgür iradesinin sandığı yansıması gerektiğini vurguladı.
DEMOKRATİK BAŞKAN SANDIKTAN KORKAR MI?
Adil ve demokratik bir seçim için her türlü mücadeleyi vereceklerini, tehdit ve şantajlara esnafın boyun eğmeyeceğini belirten Volkan Yerlikaya ve Mustafa Aykut Kolat, “Onlarca esnafımızdan bu tür şikayetler alıyoruz. Bizler her koşulda esnafımızın yanındayız. Demokratik Başkan sandıktan korkar mı” şeklinde konuştu.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayları Volkan Yerlikaya ve Mustafa Aykut Kolat, açıklamalarını daha sonra şöyle sürdürdü:
“İnşallah bizim Başkanlığımızda makam arabasıyla yöneticiler mangal yakmaya gitmeyecekler. Esnafımızın nikah ve düğün törenlerinde esnafımıza hizmet verecektir.”
ESNAFIMIZ TEK İMZAYLA KREDİYE ULAŞACAK
Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi’ni sadece kredi veren kurum olmaktan kurtaracak, genç ve girişimciye işyerlerini açabilmeleri noktasında büyük kolaylıklar sağlayacağız. Esnafımız tek bir imzayla krediye ulaşacaktır. Hiçbir ortağımızdan fazla ve yüksek ipotek almayacağız. Her ortağın kredi almasını kolaylaştıracağız.
Ayrıca, İlçemizde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve dolu sonrasında ekili alanları zarar gören, tüm üretici, çiftçi dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ