Yozgat Üretim Üssü olacak

Okuduğunuz haber
ORTAK PAYDA BOĞAZLIYAN

BELEDİYE’NİN DEĞİL, ESNAFIN SEÇİMİ!

Anasayfa   /    Güncel    /    ORTAK PAYDA BOĞAZLIYAN

ORTAK PAYDA BOĞAZLIYAN

5 Temmuz 2021’de yapılacak Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimi öncesi Başkan Nuri Erkoç, ismi adaylık için Fatih Ekrem Çam ile Boğazlıyan ortak paydasında buluştu. Çam ile birlikte basın açıklaması yapan Başkan Nuri Erkoç, “Öncelikle Fatih Bey’e teşekkür ediyor, kalbi şükranlarımı sunuyorum. Böylesi bir güç birliği Boğazlıyan esnafımızın gücüne güç katacaktır” dedi.

GÜNCEL      14 Haziran 2021 - 22:40     0

ORTAK PAYDA BOĞAZLIYAN

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurulu’nda ismi Başkan adaylığında geçen Fatih Ekrem Çam, mevcut Başkan Nuri Erkoç ile güçbirliği yaptı.
Ortak paydanın Boğazlıyan olduğu seçimde, kazananın esnaf olacağına vurgu yapan Çam, “Bizler memleket sevdası insanlarız. Esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda sayın Başkan Erkoç ile güçbirliği yapma kararını aldık. Böylesi bir karar sonrasında kuşkusuz kazanan yine esnaf ve sanatkarımız olacaktır. Çünkü, bizlerin ortak paydası Boğazlıyan’dır” dedi.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Adayı Nuri Erkoç, Fatih Ekrem Çam ile yapılan güçbirlğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ortak paydanın ve ortak aklın Boğazlıyan olduğu gerçeğinden hareket ettiklerini ve Çam’ın kendisi lehine Başkan Adaylığı’ndan feragat etmesini büyük fedakarlık olarak değerlendiren Başkan Nuri Erkoç, “Boğazlıyan esnaf ve sanatkarlarımız adına kendisine teşekkür ediyorum.
Sayın Fatih Ekrem Çam’ın sergilediği tutum, bizlerin yükünü daha da ağırlaştırmıştır. İnşallah hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek esnaf ve sanatkarımızın gücüne güç katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ