Engelliye “engelsiz hibe”

Okuduğunuz haber
BARAN’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Bu yola uçak iner

Anasayfa   /    Güncel    /    Baran’dan bir dizi ziyaret

Baran’dan bir dizi ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Boğazlıyan’daki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

GÜNCEL      17 Kasim 2021 - 23:58     0

Baran’dan bir dizi ziyaret

Boğazlıyan Belediye Başkan Yardımcısı başta olmak üzere, Devlet Hastanesi Başhekimi, İlçe Sağlık Müdürü ve Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nı müdürü ile görüşerek bir süre sohbet eden Başkan Baran, hoş sohbetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.”

Yenipazar Beldesi’nde yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla hemşerilerinin gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Menderes Baran, fırsat buldukça gerçekleştirdiği kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine dün bir yenisini daha ekledi.
“Birlikten kuvvet doğar” düsturuyla hareket ederek Yenipazar’da ortaya koyduğu dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Başkan Baran, Yozgat’ta ve ilçe merkezinde de kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra STK’lara, derneklere yapmış olduğu ziyaretlerle bir kez daha kardeşliğe, dostluğun önemini gözler önüne sermiş oldu.
İLK ZİYARET BOZOĞLU’NA
Beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önen ve Yenipazar Belediye eski Başkanı Fatih Rüştü Aydınözle birlikte Boğazlıyan Belediye Başkanı Feramuz Bozoğlu’nu makamında ziyaret eden Menderes Baran, bir süre sohbet etti.
Hoş ve keyifli sohbeti ikramlarla taçlandıran Bozoğlu Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önen e Fatih Rüştü Aydınöz’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Belediye Başkanı Menderes Baran ve beraberindekiler de Bozoğlu’nun misafirperverliğinin yanı sıra ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti, şükranlarını sundular.
“YAMAN VE DENİZ”E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Boğazlıyan Belediye Başkanı Feramuz Bozoğlu’yla vedalaşarak Devlet Hastanesi’ne hareket eden Baran, Başhekim Dr. Güner Yaman’ı ve Başhekim Yardımcılığı görevine atanan Dr. Hacı Deniz’i makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
Özellikle pandemi sürecinde yürüttükleri çalışmalar ve fedakarlıklardan dolayı teşekkür eden Başkan Baran, Başhekim nezdinde tüm hastane personeline teşekkür etti.
Hastane ziyareti sonrasında İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne hareket eden Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, İlçe Sağlık Müdürü Sinan Yavaş’la bir süre sohbet ederek çalışmalarda başarılar diledi.
BARAN, ERKOÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretlerinin son durağı olan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi’ne geçen Başkan Menderes Baran, Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç’a, “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi hizmet binasını, esnaf ve sanatkara yakışır şekilde restore ettirerek, gerek hizmet kalitesini yükselten ve gerekse esnaf ve sanatkara verdiği değeri bir kez daha gözler önüne seren Başkan Erkoç’a teşekkür etti.
Baran, kahvelerin içildiği ve hoş sohbetlerin yapıldığı ziyaret turları sonrasında Başkan Erkoç’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ