DEV YATIRIM TANITILDI

Okuduğunuz haber
ASAL GÖREVE BAŞLADI

OSB'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ASAL GÖREVE BAŞLADI

ASAL GÖREVE BAŞLADI

Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Mesut Asal, görevine başladı.

GÜNCEL      06 Ocak 2022 - 00:00     1

ASAL GÖREVE BAŞLADI

Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atanan Mesut Asal, "Boğazlıyan da mükelleflerimizle uyumlu ve verimli bir çalışma göstereceğimizi temenni ediyorum" dedi.
Boğazlıyan'ın şirin ve güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Asal, "Burada görev yapmaktan mutluluk duyacağım. Mesleki hayatımda edindiğim bilgi ve tecrübeler ışığında mükelleflerimizle uyumlu ve verimli bir çalışma örneği sergileyeceğiz" dedi.
2012 yılında İstanbul Vergi Dairesi'nde göreve başlayan Asal, 2015 yılında Gaziantep Nizip'te Gelir Uzman Yardımcısı, 2019'da Gelir Uzmanı ve 2021'de ise Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı  görevinde bulundu.
Son atama kararı ile Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atanan Mesut Asal, Niğde Doğumlu. Gaziantep Üniversitesinde yüksek lisans eğitimini sürdüren Asal, evli ve 1 çocuk babası.
İlk ziyareti Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Denizbank Boğazlıyan Şube Müdürü Aytaç Yılmaz yaptı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Hakan
Görevlerinde başarılar dileriz
2 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ