ASAL GÖREVE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
OSB'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ERDEM: GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

OSB'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Boğazlıyan OSB'nin hayata geçmesi ile birlikte yüzlerce çalışanı, yatırım değeri, üretimi, ihracatı, istihdamı ve ekonomiye katkısı ile Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi bölgenin lokomotifi olacak.

GÜNCEL      06 Ocak 2022 - 00:01     0

OSB'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ile birlikte ciddi mesafe alan proje üreten, Boğazlıyan'da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar gün yüzüne çıkıyor.
ERKOÇ'TAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Boğazlıyan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi'ndeki son zamanlarda artan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Gökhan Coşar'ı makamında ziyaret etti, başarı ve teşekkür dileğinde bulundu.
SANAYİ'NİN KALBİ BOĞAZLIYAN'DA ATACAK
Kısa sürede yaptığı çalışmalarla tüm gönüllere dokunan Başkan Gökhan Coşar, belediye tarihinde bir rekora doğru koşuyor.
OSB'nin kuruluşu, yapısı, projeleri ve çalışmalarının yanı sıra Boğazlıyan ve Türkiye genelinde yaşanan sosyo-ekonomik gelişmeleri takip eden ve bu değişime, gelişime ayak uydurabilen dev bir mekanizma olan ayrıca, daha teknolojik, daha yenilikçi bir anlayış ile tamamlandığında Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'nin göz bebeği arasına girecek yatırımlar arasında yerini alması noktasında son zamanlarda yapılan çalışmaların artırılması takdirle karşılanıyor.
"EL BİRLİĞİYLE BOĞAZLIYAN'IMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Her fırsatta "İnşallah Boğazlıyan'da sanayi tesislerinin bacalarının tüttüğünü göreceğiz" diyen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, OSB'nin yüzlerce kişiye istihdam yaratacağını, ilçe ve ülke ekonomisine de katkı sağlayacağını" dile getirdi.
OSB'nin tamamlanması ile birlikte ilçenin; istihdam sağlayan, üretim ve ihracat yapan yüz akı olacağına değinen Başkan Coşar, açıklamasında; "El birliğiyle Boğazlıyan'ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.
İlçenin gelişmesini sağlamak, vatandaşın mutluluğunun ve refahın artması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tek amacımız hizmet etmek. Sorumlu olduğumuz ilçede yaşayan insanlara ne kadar katkı sağlayabilirsek, işlerini kolaylaştırıp, yaşam standartlarını yükseltebilirsek biz de o kadar hizmet etmiş olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşarız. Bu huzur ve mutluluğun karşılığında alabileceğimiz tek şey duadır" ifadelerinde bulundu.
Boğazlıyan Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç'un ziyaretinden duyduğu memnuniyetliği de dile getiren Başkan Coşar, "Sayın Başkanımızın nazik desteği ve başarı dileğinde bulunması bizleri mutlu etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Boğazlıyan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç ise, Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi'nde kat edilen mesafeden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirtti, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ