TURHAL ŞEKER ÇİFTÇİNİN ÖZ MALIDIR

Okuduğunuz haber
ALDRİDGE ORTAK PAYDAMIZ

MEMİŞOĞULLARI ANADOLU’NUN DEVİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ALDRİDGE ORTAK PAYDAMIZ

ALDRİDGE ORTAK PAYDAMIZ

Boğazlıyan ekonomisinin lokomotiflerinden Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan ve Başkan Yardımcısı Cem Yücel, Eğlence Köyü’nde bulunan ve faaliyete geçmesiyle birlikte binlerce istihdam alanları oluşturacak Aldridge Mineral Madencilik Ltd. Şti.’ni ziyaret etti.

GÜNCEL      17 Subat 2020 - 23:17     0

ALDRİDGE ORTAK PAYDAMIZ

Şirket CEO Danışmanı ve İşletme Müdürü Nihat Irkörücü ile görüşen Başkan Kılıçaslan fikir alışverişinde bulundu.
Firmanın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Irkörücü, şirketin faaliyete başlamasıyla birlikte nakliyecilik sektörüne ihtiyaç duyacaklarını anımsatarak, bölge insanının ve sektörlerinin azami ölçüde istifade etmeleri en büyük arzumuzdur” dedi.
Kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte maden işleme tesislerinin kurulacağını belirten Irkörücü, şirketimiz maden işleme faaliyete geçmesiyle birlikte, bölgenin gelişimine büyük katkılar sağlayacağını, bu imkanlardan bölge insanının ve firmalarının yararlanacağını dile getirdi.
 İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük kooperatiflerinden birisinin Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan da, CEO Danışmanı ve İşletme Müdürü Nihat Irkörücü’yü misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
Bölgenin kalkınması noktasında üzerlerine düşün sorumlulukları yüklenmeye hazır olduklarını belirten Başkan Kılıçaslan, “Şirketinizin faaliyete geçmesi bizler için de büyük bir avantajdır. İş potansiyelimiz oldukça artacak ve bu sayede hem ekonomiye hem de istihdama büyük katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.
Aldridge Mineral Madencilik Ltd. Şirketi CEO Danışmanı ve İşletme Müdürü Nihat Irkörücü, Başkan Köksal Kılıçaslan ve Başkan Yardımcısı Cem Yücel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ