ALDRİDGE ORTAK PAYDAMIZ

Okuduğunuz haber
MEMİŞOĞULLARI ANADOLU’NUN DEVİ

Cezaevi Müdürlüğü

Anasayfa   /    Güncel    /    MEMİŞOĞULLARI ANADOLU’NUN DEVİ

MEMİŞOĞULLARI ANADOLU’NUN DEVİ

Dünya çapında en köklü markalarından Massey Ferguson, Türkiye bayileri ile Antalya’da buluştu. 2019 yılı değerlendirmesi ile 2020 yılı planlarının konuşulduğu toplantıya, Yozgat’ın ve Boğazlıyan’ın gururu olan Memişoğulları Otomotiv damgasını vurdu. Memiş Baran’ın CEO’luğunu yaptığı şirket, Ciro ve Satış adetlerine göre Türkiye birincilikleri ödülü alırken, elde edilen başarı göğsümüzü kabarttı.

GÜNCEL      17 Subat 2020 - 23:18     0

 MEMİŞOĞULLARI ANADOLU’NUN DEVİ

Dünya çapında olduğu kadar Türkiye tarımında da önemli bir yere sahip olan Massey Ferguson, 2020 yılı bayi toplantısını Antalya’da gerçekleştirdi.
MEMİŞOĞULLARI GURURUMUZ OLDU
2019 yılı değerlendirmesi ile 2020 yılı planlarının konuşulduğu toplantıya, Boğazlıyan’ın Parlayan Yıldızı Memişoğulları Otomotiv damgasını vurdu.
2013 yılında Massey Ferguson Bayiliği’ni alan ve 2014 yılında ciro ve traktör satış adedi bazında Türkiye’de zirveye ulaşarak tüm dikkatleri üzerine çeken Memişoğulları Otomotiv, son 5 yılda başarısına başarı katarak hem ciro hem de adet bazında Türkiye liderliğine oturdu.
Yozgat ve Boğazlıyan ismini Türkiye gündemine taşıyan, il ve ilçe ekonomisine sağladığı katma değer ve oluşturduğu yeni istihdam alanlarıyla Anadolu’da sektörün Lideri konumuna gelen Memişoğulları Otomotiv, elde ettiği başarısıyla hem Yozgat’ın hem de Boğazlıyan’ın gururu oldu.
BOĞAZLIYAN ADINI TÜRKİYE’YE TAŞIDI
Hedeflerini hem ciroda hem de adet bazında Türkiye birinciliğini korumak olarak özetleyen Memişoğulları Otomotiv CEO’su Memiş Baran, 2013 yılında Massey Ferguson Bayiliği’ni aldıklarını; kararlı, tutarlı ve istikrarlı bir anlayışla 2014 yılında Türkiye’de ciro ve adet bazında zirveye çıktıklarını, prensip ve iş disiplininden ödün vermeden, yaptıkları işi inanarak ve severek yapmanın karşılığını aldıklarını söyleyen Baran, Antalya’da gerçekleştirilen bayiler toplantısı bizler için gurur vesilesi oldu. 
Yüzlerce bayinin bir arada bulunduğu toplantıda Türkiye birincilikleri ödülü almamız, yeni yatırımlar yapmamızı zorunlu kıldı. İnşallah 2020 yılında 50 kişi istihdam edecek olan İş Merkezi’mizin yatırımını gerçekleştirecek, bu merkezde de ustalar yetiştireceğiz” dedi.
MEMİŞOĞULLARI 4 YILDIR ZİRVEDE
2012 yılından beri her yıl satışlarını artırdıklarını ve başarılarını da sürdürdüklerini dile getiren Memişoğulları Otomotiv CEO’su Memiş Baran, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“2013 yılında Massey Ferguson’un bayiliğini aldık. Bir yıl sonrasında ciro ve adet bazında Türkiye’de zirve yaptık. Şirketimiz, bu tarihten itibaren her yıl yüzde 30-40 seviyelerinde büyüdü. 
2019 bizim için zor ve güzel bir yıldı. Bu güzellikleri başarılar ile taçlandırdık. 
Hefimiz 2020 yılında da hem ciro hem de adet bazında Türkiye birincisi olmak. 
Massey Ferguson traktörlerinin bölgemizde yüz yıllık bir geçmişi var. Çok kaliteli ve her geçen gün yenilenen traktörler piyasaya çıkıyor. Şimdiki nesil teknolojiyi seven, bilgisayarı kullanan insanlar traktörlerin teknik özelliklerini inceleyip hangi traktörü alacaklarına kendileri karar veriyorlar. Bizim gençlerle işimiz çok kolay. Massey Ferguson’da teknoloji çok üst seviyede. 
USTALAR YETİŞTİRECEK İŞ MERKEZİ AÇILACAK
Bu başarı, traktörlerin kaliteli olması, Memişoğulları olarak bizim bu işi severek yapıyor olmamız, satış sonrası müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. 
2020 yılında yeni yatırımlarımız olacak. Boğazlıyan ilçesinde olduğu gibi Sorgun ilçesinde de bir iş merkezi kurma çalışmamız var. Bu merkezde de 50 kişiyi istihdam edeceğiz. Diğer büyük illerde var ama Yozgat’ta böyle bir iş merkezi yok. İnşallah 2020 yılı sonunda bu tesisi hizmete açmayı planlıyoruz. 
Bizden traktör alan bir çiftçi, bütün hizmetlerini Boğazlıyan’da olduğu gibi Sorgun’daki merkezimizden de alabilecekler. Satış ve servis desteği Yozgat’ta bir ilk.
Çiftçimiz, traktör alacağı zaman test sürüşlerinden, eğitimlerinden, teknik bilgilerden tutun da, traktörünün en ufak arızasına varıncaya kadar merkezimizde tüm yapılacak. 
Bu merkezde satış, eğitim, tamir gibi hizmetlerin yanında usta yetiştireceğiz. Yozgat’taki en büyük problemlerimizden birisi de usta yetişmiyor. Biz bu merkezlerde makine mühendisleri, ziraat mühendisleri de istihdam edeceğiz. Bu işi seven gençlerin önünü açacağız. Ustalık, kalfalık eğitimleri verilecek. Hem kendimiz hem de sektör için çalışmalarımız var.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ